Design thinking og innovative designprocesser

Design Thinking
Læs mere og ansøg

Periode

1. september 2021 – 30. januar 2022

Ansøgningsfrist

21. august 2021

Pris

19.500 kr.

Udbyder

Aarhus Universitet

ECTS-point

15

Det kræver innovativ ideudvikling at skabe digitale services og produkter, der skaber merværdi for kunden.

Denne fagpakke fokuserer på design thinking – en betegnelse, der dækker over de designorienterede tilgange, man kan benytte til at identificere, håndtere og løse eksisterende udfordringer samt se nye og innovative muligheder for at skabe digitale produkter og services. På fagpakken får du teoretisk og analytisk viden om innovation og kreativitet i brugercentrerede designprocesser samt teoretisk indsigt i, hvordan designtænkning og service design kan være udgangspunkt for udviklingsprojekter.

Målgruppe

Personer, der arbejder med design af it-produkter og –services, herunder interaktionsdesignere, web-designere, informationsarkitekter, it-konsulenter m.fl.

Download flyer 

Har du brug for at give din arbejdsgiver en flyer for denne fagpakke og generelt om master i it? Så download flyer for fagpakken Design thinking og innovative designprocesser her.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Peter Danholt 
E-mail: pdanholt@cc.au.dk
Tlf.: 8716 2006

Praktisk vejledning: 

Efter- og Videreuddannelse
Arts
E-mail: evu.arts@au.dk
Tlf.: 8716 1097

 

Per Klitgaard arbejder som udvikler hos softwarehuset DFF-EDB og er tidligere studerende på fagpakken Design thinking og innovative designprocesser.

”Der var en god kobling mellem teori og praksis på fagpakken, konkret med mange relevante cases, og det gjorde, at stoffet i høj grad blev anvendeligt nu og her. Mit største udbytte må være den indsigt, jeg har fået omkring, hvor effektivt inddragelse af brugere kan være. Design thinking handler meget om samarbejdet mellem brugerne og designerne, altså brugerinddragelse i et bredt perspektiv.

Jeg arbejder som udvikler, ikke designer, men jeg er inde over designdelen for eksempel i forbindelse med udvikling af brugergrænseflader. Hvis jeg var designer, ville der være en masse modeller fra fagpakken, jeg ville kunne benytte mig af dagligt.”

Per Klitgaard arbejder som udvikler hos softwarehuset DFF-EDB og er tidligere studerende på fagpakken Design thinking og innovative designprocesser.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked