Digitale kommuni[-]kationsteknologier

MG 9829
Læs mere og ansøg

Periode

1. september 2022 – 31. januar 2023

Ansøgningsfrist

1. juni 2022

Pris

19.500 kr.

Udbyder

Aarhus Universitet

ECTS-point

15

Virksomheder og organisationer har i dag en stor mængde digitale kommunikations- og samarbejdsværktøjer til rådighed. Eksempelvis videokonference, blogs, chat, netværk, grupper og personlige profiler. Men hvilke muligheder og begrænsninger har de enkelte værktøjer, og hvordan kan du selv arbejde med tilrettelæggelse og udvikling af digitale kommunikationsteknologier i din organisation?

Bliv klogere på dette felt med denne fagpakke, som giver dig en teoretisk viden, du kan trække på i forbindelse med brug, udvikling og implementering af digitale kommunikationsteknologier, såvel internt i din organisation som eksternt.

Særligt for denne fagpakke er, at den gennemføres som et online forløb uden fremmøde. 

Målgruppe

Personer, der arbejder med eller skal til at arbejde med tilrettelæggelse og udvikling af digitale kommunikationsteknologier – internt og eksternt – i såvel private som offentlige virksomheder. Det kan fx. være personer, der arbejder med udvikling og implementering af kommunikationssystemer, webkommunikation, sociale medier eller med strategisk kommunikation.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Kommunikationsteknologier
  • Intern kommunikation i organisationer
  • Webkommunikation

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Christian Dalsgaard
E-mail: cdalsgaard@tdm.au.dk
Tlf: 2166 4955

Praktisk vejledning: 

Efter- og Videreuddannelse, Arts
E-mail: evu.arts@au.dk
Telefon: 8716 1097

 

Margit Sander Granlien, It-projektleder ved ilik – et management og It-konsulenthus i Nuuk, Grønland og tidligere deltager på fagpakken Digitale kommunikationsteknologier.

"Fagpakken foregik på et højt fagligt niveau, indeholdt en god blanding af teori og praksis, og så var den velstruktureret. Vi arbejdede blandt andet med at teste forskellige kommunikationsteknologier af, det var meget learning by doing. 

Jeg har blandt andet brugt min viden fra fagpakken til efterfølgende at analysere de online værktøjer, vi bruger til dagligt, og om de understøtter de arbejdsgange, vi ønsker at have i virksomheden."

Margit Sander Granlien, It-projektleder ved ilik – et management og It-konsulenthus i Nuuk, Grønland og tidligere deltager på fagpakken Digitale kommunikationsteknologier.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked