Interaktionsdesign i fysiske produkter

SDU Interaktivitet 20140906 34
Læs mere og ansøg

Periode

1. januar 2022 – 30. juni 2022

Ansøgningsfrist

15. januar 2022

Pris

21.000 kr.

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

Vilkårene for interaktionsdesign til både professionelle produkter og konsumprodukter ændrer sig hastigt i takt med ny teknologi og brugernes forventninger. Skærm-brugergrænseflader bliver igen mere ’fysiske’ med Internet of Things og multimodal interaktion.

Denne fagpakke giver dig teorier og metoder, så du kan imødekomme de stigende krav til brugeroplevelse, digitalisering og nye former for interaktion. Derudover vil der også være et fokus på, at du får viden om, hvordan interaktive fysiske produkter har betydning for menneskers hverdagsliv og praksis.

Målgruppe

Udviklere, designere, ingeniører og undervisere.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Jacob Buur
E-mail: buur@sdu.dk 
Tlf: 6550 1661

Praktisk vejledning: 

Instituttets Efter- og videreuddannelse
E-mail: evu-idk@sdu.dk
Tlf: 6550 2853

 

James Norwood, Experience Design Manager at The LEGO Foundation og tidligere deltager på fagpakken Interaktive fysiske produkter.

”Inden jeg kom til Danmark i 2011, havde jeg i en årrække mit eget digitale bureau i London, hvor jeg udelukkende havde beskæftiget mig med den digitale del. Som digital designer er det imidlertid meget attraktivt også at få erfaring med, hvordan man kan videreføre produkter fra skærmen og ud i den fysiske virkelighed – og derfor faldt mit valg altså på denne fagpakke

”Med en ny indsigt inden for blandt andet elektronisk prototyping og brugerinvolvering gav fagpakken mig den helt rette viden til bl.a. at udvikle en prototype på en interaktiv, fysisk spilleplade – et produkt, der indgik som en del af mit eksamensprojekt på fagpakken.”

James Norwood, Experience Design Manager at The LEGO Foundation og tidligere deltager på fagpakken Interaktionsdesign i fysiske produkter.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked