Digitale teknologier og Supply Chain Innovation

MG 9881
Læs mere og ansøg

Periode

September 2023 – januar 2023

Ansøgningsfrist

1. juni 2023

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

Det kræver velfungerende forsyningskæder at levere tilfredsstillende produkter og serviceydelser til kunder og borgere i en tid med stor global konkurrence.

Fagpakken Digitale teknologier og Supply Chain Innovation giver dig en god teoretisk og praksisorienteret indsigt i begrebet Supply Chain Innovation og dets relation til teknologi, forretningsprocesser og virksomhedsnetværk.

På fagpakken lærer du at analysere, vurdere, planlægge og gennemføre teknologidrevne innovationer i private og offentlige forsyningskæder – til stor gavn for din forretnings konkurrenceevne.

Målgruppe

Ansatte i såvel private virksomheder som offentlige organisationer, der beskæftiger sig med at effektivisere arbejdsgange i forbindelse med forretningsudvikling og ændringsprocesser. Det kan være både i forhold til fysisk produktion og administrative processer.

Enkeltfag

Fagpakken består af 2 enkeltfag på henholdsvis 10 og 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Digitale teknologier og Supply Chain Innovation
  • Digitale teknologier og Supply Chain Innovation i praksis

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Jan Stentoft
E-mail: stentoft@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1370

Praktisk vejledning: 

Sekretariatsleder Kirsten Høg
E-mail: kih@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1406

 

Jan Astrup, der er Senior Project Manager hos 7N A/S og tidligere studerende på Digitale teknologier og Supply Chain Innovation.

"Jeg valgte fagpakken, fordi jeg gerne ville vide mere om samspillet mellem it og forsyningskæderne i en virksomhed. Vil man som virksomhed øge sin konkurrencekraft, er det vigtigt at have for øje, at it ikke nødvendigvis skal behandles som et selvstændigt område, men at teknologien kan, og ofte skal, tænkes ind som en integreret del af forretningen. Supply Chain handler netop om, hvordan man kobler it og forretning sammen."

Jan Astrup, der er Senior Project Manager hos 7N A/S og tidligere studerende på Digitale teknologier og Supply Chain Innovation.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked