It-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor

Et fag på deltid om it-forandringsledelse, der udbydes på masteruddannelsen i it. 

MG 9974
Læs mere og ansøg

Periode

1. september 2024 – 31. januar 2025

Ansøgningsfrist

1. juni 2024

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Aalborg Universitet

ECTS-point

15

Få it-forandringsprojekter til at lykkes

For at et it-forandringsprojekt skal lykkes, er det nødvendigt at have fokus på ikke bare det tekniske og det forretningsmæssige, men også på den menneskelige faktor. Som ansvarlig for implementering af it-forandringer skal du kunne engagere og motivere de personer, der bliver berørt, og du kan høste store gevinster ved at angribe opgaven ud fra både et organisatorisk niveau, et gruppeniveau og et individuelt niveau.

Fagpakken It-forandringsagenten – håndtering af den menneskelige faktor giver dig solide redskaber til håndtering af forandringer i it-projekter med særligt fokus på den menneskelige side af organisationen.

Målgruppe

It-medarbejdere og it-konsulenter, der har it-baserede forandringer og ændringer af organisationsmedlemmers arbejdsvaner som del af deres arbejdsopgaver.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Forandring af arbejdsfællesskaber - it-medarbejderens håndtering af læring og forandring i organisationen
  • Forandring af medarbejdere - den menneskelige faktor i arbejdet med it-projekter
  • It-forandringsagenten - den integrerede, personlige stil

Download flyer 

Har du brug for at give din arbejdsgiver en flyer for denne fagpakke? Så download flyeren It-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor.  

Vejledning

Faglig vejledning: 

Adjunkt Kristine Bundgaard 
E-mail: kbundgaard@ikl.aau.dk
Tlf: 9940 3292

Praktisk vejledning: 

Kontorfuldmægtig Maj-Britt Skovhus
E-mail:
Tlf.: 9940 3064

 

Michael Haurum Lægsgaard, konsulentchef ved Shareminds og tidligere deltager på fagpakken It-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor.

"Fagpakken bestod af en god blanding af teori og praksis, og det var tydeligt, at underviserne havde fingeren på pulsen i forhold til, hvad der foregår uden for universitetets mure. Det var kort sagt et kæmpe plus, at det faglige stof var direkte anvendeligt i praksis.

Fagpakken har betydet, at jeg er blevet mere reflekteret over, både min egen og andres ledelsesstil, og jeg er helt sikkert selv blevet en mere selvsikker it-leder, fordi jeg nu har en teoretisk ballast at trække på."

Michael Haurum Lægsgaard, konsulentchef ved Shareminds og tidligere deltager på fagpakken It-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked