Kvalitativ analyse af it og organisation

Et fag på deltid, der udbydes på masteruddannelsen i it. 

MG 9974
Læs mere og ansøg

Periode

Februar 2023 – juni 2023

Ansøgningsfrist

Lukket for tilmelding

Pris

20.500 kr.

Undervisningsdatoer

2.-3. februar 2023, 24. februar 2023, 24. marts 2023, 21. april 2023 og 12. maj 2023.

Brobygning

Er du datamatiker, kan du tage dette fag som en brobygningsfagpakke.

Udbyder

Aarhus Universitet

ECTS-point

15

Styrk din viden om it- og organisationsudvikling 

I en dynamisk og foranderlig verden udfordres og udvikles organisationer konstant i forbindelse med data, innovation, forretningsudvikling, digitalisering, disruption osv. Forudsætningen for succesfuld og bæredygtig organisationsudvikling med it er at kunne navigere i den kompleksitet ved at identificere relevante problemstillinger, designe og udføre undersøgelser samt at kunne fremstille og diskutere resultaterne.

Denne fagpakke introducerer til kvalitativ metode og analyse af moderne organisationer som komplekse størrelser og giver et kvalitativt mindset til at forstå disse problemstillinger.

Du vil opnå erfaring med at designe og udføre kvalitative undersøgelser af organisationer og it-mæssige problemstillinger baseret på teorier om organisationer som komplekse netværk af sociale, teknologiske og materielle forhold.

Målgruppe

Personer, der har brug for at forstå organisatoriske og it-mæssige problemstillinger til bunds fx i forbindelse med innovation, forretningsudvikling, organisationsforandring og digitalisering.

Brobygning for datamatikere 

Uddannelsen som datamatiker giver ikke umiddelbart adgang til at studere på master i it. Hvis du er datamatiker og ønsker at blive optaget på masteruddannelsen i it, linjen i organisation, skal du derfor indgå en individuel aftale om brobygning, der passer til din erfaring, dine kompetencer og dine mål med uddannelsen.

Aftalen (i alt 30 ECTS) kan omfatte to fagpakker fra master i it, hvoraf den ene skal være Kvalitativ analyse af it og organisation.

Kvalitativ analyse af it og organisation er en brobygningsfagpakke, fordi den giver studerende basale akademiske evner og værktøjer, der er vigtige for at gennemføre en masteruddannelse – såsom hvordan man tilegner sig forskningsbaseret viden og forholder sig til relevante akademiske metoder.

Læs mere om brobygning. 

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Peter Danholt
E-mail: pdanholt@cc.au.dk
Tlf.: 8716 2006

Praktisk vejledning: 

Efter- og Videreuddannelse, Arts
E-mail: evu.arts@au.dk
Tlf.: 8716 1097

 

Katrine Handberg er Stabsmedarbejder ved Banedanmark og tidligere deltager på fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation.

“Jeg synes, det er rigtig vigtigt at have en god bevidsthed omkring, hvordan man kan analysere de faktiske arbejdsgange, før man implementerer et nyt it-system i en virksomhed, og det er netop det, denne fagpakke handler om.

Fagpakken var desuden godt struktureret med undervisning og løbende opgaveafleveringer, som vi fik feedback på fra underviseren – en feedback, som var virkelig brugbar.”

Katrine Handberg er Stabsmedarbejder ved Banedanmark og tidligere deltager på fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked