Kvalitativ analyse af it og organisation

MG 9974
Læs mere og ansøg

Periode

Februar 2022 – juni 2022

Ansøgningsfrist

1. december 2021

Pris

19.500 kr.

Undervisningsdatoer

Se Aarhus Universitets hjemmeside

Udbyder

Aarhus Universitet

ECTS-point

15

Årsagen til ’mislykkede’ it-systemer skyldes ofte en mangelfuld forståelse af de faktiske arbejdsprocesser og organisatoriske forhold. It-systemer skal understøtte – ikke modarbejde – arbejdet i organisationen, og derfor skal de designes og implementeres i overensstemmelse med de konkrete arbejdspraksisser.

Fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation gør dig i stand til at foretage grundige analyser af arbejdsgange og organisatoriske forhold med henblik på at opnå den rette it-understøttede organisationsudvikling.

Målgruppe

Personer, der i forbindelse med udvikling, indkøb eller implementering af it har brug for at kunne lave analyser af arbejdsprocesser for at opnå en optimal udnyttelse af it.

Video om fagpakken 

Hør tidligere underviser Lars Bo Andersen fortælle om fagpakken. 

Hør Henrik Fjorback, der har læst fagpakken, fortælle om sit udbytte. 

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Peter Danholt
E-mail: pdanholt@cc.au.dk
Tlf.: 8716 2006

Praktisk vejledning: 

Efter- og Videreuddannelse, Arts
E-mail: evu.arts@au.dk
Tlf.: 8716 1097

 

Katrine Handberg er Stabsmedarbejder ved Banedanmark og tidligere deltager på fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation.

“Jeg synes, det er rigtig vigtigt at have en god bevidsthed omkring, hvordan man kan analysere de faktiske arbejdsgange, før man implementerer et nyt it-system i en virksomhed, og det er netop det, denne fagpakke handler om.

Fagpakken var desuden godt struktureret med undervisning og løbende opgaveafleveringer, som vi fik feedback på fra underviseren – en feedback, som var virkelig brugbar.”

Katrine Handberg er Stabsmedarbejder ved Banedanmark og tidligere deltager på fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked