Periode
Februar 2023 – juni 2023
Ansøgningsfrist
Lukket for tilmelding
Pris
20.500 kr.
Undervisningsdatoer
2.-3. februar 2023, 24. februar 2023, 24. marts 2023, 21. april 2023 og 12. maj 2023.
Brobygning
Er du datamatiker, kan du tage dette fag som en brobygningsfagpakke.
Udbyder
Aarhus Universitet
ECTS-point
15
Styrk din viden om it- og organisationsudvikling
I en dynamisk og foranderlig verden udfordres og udvikles organisationer konstant i forbindelse med data, innovation, forretningsudvikling, digitalisering, disruption osv. Forudsætningen for succesfuld og bæredygtig organisationsudvikling med it er at kunne navigere i den kompleksitet ved at identificere relevante problemstillinger, designe og udføre undersøgelser samt at kunne fremstille og diskutere resultaterne.
Denne fagpakke introducerer til kvalitativ metode og analyse af moderne organisationer som komplekse størrelser og giver et kvalitativt mindset til at forstå disse problemstillinger.
Du vil opnå erfaring med at designe og udføre kvalitative undersøgelser af organisationer og it-mæssige problemstillinger baseret på teorier om organisationer som komplekse netværk af sociale, teknologiske og materielle forhold.
Målgruppe
Personer, der har brug for at forstå organisatoriske og it-mæssige problemstillinger til bunds fx i forbindelse med innovation, forretningsudvikling, organisationsforandring og digitalisering.
Brobygning for datamatikere
Uddannelsen som datamatiker giver ikke umiddelbart adgang til at studere på master i it. Hvis du er datamatiker og ønsker at blive optaget på masteruddannelsen i it, linjen i organisation, skal du derfor indgå en individuel aftale om brobygning, der passer til din erfaring, dine kompetencer og dine mål med uddannelsen.
Aftalen (i alt 30 ECTS) kan omfatte to fagpakker fra master i it, hvoraf den ene skal være Kvalitativ analyse af it og organisation.
Kvalitativ analyse af it og organisation er en brobygningsfagpakke, fordi den giver studerende basale akademiske evner og værktøjer, der er vigtige for at gennemføre en masteruddannelse – såsom hvordan man tilegner sig forskningsbaseret viden og forholder sig til relevante akademiske metoder.
Vejledning
Faglig vejledning:
Lektor Peter Danholt
E-mail: pdanholt@cc.au.dk
Tlf.: 8716 2006