Kvalitativ analyse af it og organisation

MG 9974
Læs mere og ansøg

Periode

Februar 2023 – juni 2023

Ansøgningsfrist

1. december 2022

Pris

20.500 kr.

Undervisningsdatoer

Se Aarhus Universitets hjemmeside

Udbyder

Aarhus Universitet

ECTS-point

15

I en dynamisk og foranderlig verden udfordres og udvikles organisationer konstant i forbindelse med innovation, forretningsudvikling, digitalisering, data, disruption osv. Forudsætningen for succesfuld og bæredygtig organisationsudvikling med it er at kunne navigere i den kompleksitet ved at identificere relevante problemstillinger, designe og udføre undersøgelser samt at kunne fremstille og diskutere resultaterne.

Denne fagpakke introducerer til kvalitativ metode og analyse af moderne organisationer som komplekse størrelser og giver et kvalitativt mindset til at forstå disse problemstillinger.

Du vil opnå erfaring med at designe og udføre kvalitative undersøgelser af organisationer og it-mæssige problemstillinger baseret på teorier om organisationer som komplekse netværk af sociale, teknologiske og materielle forhold.

Målgruppe

Personer, der har brug for at forstå organisatoriske og it-mæssige problemstillinger til bunds fx i forbindelse med innovation, forretningsudvikling, organisationsforandring og digitalisering.

Video om fagpakken 

Hør tidligere underviser Lars Bo Andersen fortælle om fagpakken. 

Hør Henrik Fjorback, der har læst fagpakken, fortælle om sit udbytte. 

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Peter Danholt
E-mail: pdanholt@cc.au.dk
Tlf.: 8716 2006

Praktisk vejledning: 

Efter- og Videreuddannelse, Arts
E-mail: evu.arts@au.dk
Tlf.: 8716 1097

 

Katrine Handberg er Stabsmedarbejder ved Banedanmark og tidligere deltager på fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation.

“Jeg synes, det er rigtig vigtigt at have en god bevidsthed omkring, hvordan man kan analysere de faktiske arbejdsgange, før man implementerer et nyt it-system i en virksomhed, og det er netop det, denne fagpakke handler om.

Fagpakken var desuden godt struktureret med undervisning og løbende opgaveafleveringer, som vi fik feedback på fra underviseren – en feedback, som var virkelig brugbar.”

Katrine Handberg er Stabsmedarbejder ved Banedanmark og tidligere deltager på fagpakken Kvalitativ analyse af it og organisation.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked