Interaktionsdesign og usability-evaluering

PF 2659

Periode

Ikke fastsat

Ansøgningsfrist

Ikke fastsat

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Aalborg Universitet

ECTS-point

15

It-systemer skabes til at løse forskellige opgaver, men mange it-systemer volder overraskende mange problemer for brugerne. Det kan der gøres noget ved, og den it-udvikler eller den virksomhed, der tager problemerne alvorligt, vil opnå en konkurrencefordel på markedet.

På fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering får du viden om udvikling af interaktionsdesign og brugergrænseflader, hvor brugeren er i centrum. Du lærer metoder til at evaluere et eksisterende it-system eller en prototype af et nyt system ud fra brugerens synspunkt, samt hvordan du udvikler et redesign, implementerer forbedringer og evaluerer den nye version af it-systemet.

Målgruppe

Personer, der arbejder med interaktionsdesign og med brugersiden af it-systemer og -produkter, web-designere, interfacedesignere, it-konsulenter, brugbarhedskonsulenter m.v.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Visuelt design og prototyping
  • Bruger-centreret design
  • Evaluering af usability and user experience

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Mikael B. Skov
E-mail: dubois@cs.aau.dk
Tlf: 9940 8922

Praktisk vejledning: 

Kontorfuldmægtig Lene Even
E-mail: even@cs.aau.dk
Tlf: 9940 8853

 

Else Vindshøj er Product Owner ved KMD A/S - tidligere deltager på fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering.

”Jeg oplevede lige fra den første undervisningsdag, at jeg fik konkrete værktøjer, jeg kunne bruge med det samme i mit daglige arbejde.

Derudover har fagpakken givet mig et rigtig godt fundament til at vælge den rigtige evalueringsmetode ud fra de omstændigheder, man nu engang arbejder under. I virkelighedens verden er vi jo alle underlagt stramme deadlines og en mangel på ressourcer, så det har været meget værdifuldt, at underviserne har haft så stor fokus på, hvad der er optimalt i netop sådan en situation.”

Else Vindshøj er Product Owner ved KMD A/S - tidligere deltager på fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked