Modeldrevet, komponentbaseret udvikling af indlejret software

PF 2796
Læs mere og ansøg

Periode

Ikke fastlagt

Ansøgningsfrist

Ikke fastlagt

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Aalborg Universitet

ECTS-point

15

Potentialet inden for indlejret software er i dag enormt, men med it-udviklingen stiger samtidig også kompleksiteten og kravene til software, der er indbygget i mekaniske apparater.

På denne fagpakke omkring indlejret software lærer du redskaberne til at håndtere den øgede systemkompleksitet, til at gennemføre systematiske tests, der er effektive i både tid og kvalitet, og til at skabe robuste systemer, der kan håndtere fejl, der opstår, mens apparatet er i drift.

Målgruppe

Designere, systemarkitekter og softwareudviklere, der ønsker at udvikle deres kompetencer omkring metoder til udvikling af indlejret software.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Model-baseret analyse og design af indlejret software
  • Model-baseret test og verifikation af indlejret software
  • Metoder og teknikker til robusthed

Vejledning

Faglig vejledning:

Lektor Ulrik Nyman
E-mail: ulrik@cs.aau.dk 
Tlf: 9940 9985

Praktisk vejledning:

Studiesekretær Lene Even
E-mail: even@cs.aau.dk
Tlf: 9940 8853

Uffe Lunddorf, Embedded software Architect ved Bitzer Electronics A/S og tidligere studerende på fagpakken Modeldrevet, komponentbaseret udvikling af indlejret software.

”Jeg valgte fagpakken, fordi jeg gerne ville have mere dybdegående viden om metoder og teknikker til udvikling af indlejret software ─ eller sagt med andre ord, et større fagligt perspektiv på mine daglige arbejdsopgaver.

På fagpakken var det muligt at tage afsæt i en række konkrete arbejdsopgaver, man sad med, og det gjorde jeg. Mine opgaver handlede blandt andet om modellering af systemer og test og verifikation. Det var meget motiverende og tilfredsstillende, at man kunne arbejde med egne projekter undervejs, som gerne skulle munde ud i konkrete produkter.”

Uffe Lunddorf, Embedded software Architect ved Bitzer Electronics A/S og tidligere studerende på fagpakken Modeldrevet, komponentbaseret udvikling af indlejret software.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked