Online informationsmøde på organisation

MG 9974

Online informationsmøde den 4. oktober

Dette møde er afviklet. 


Ønsker du at skærpe dine kompetencer inden for it-strategi, datadrevet udvikling eller it-sikkerhed på et organisatorisk niveau? Eller måske du gerne vil styrke dine færdigheder inden for Supply Chain eller tilpasning af jeres it-systemer til virkelighedens arbejdspraksis? 

Hvis ja, så tilmeld dig master i it's online informationsmøde 4. oktober.

Mødet henvender sig både til dig, der overvejer at læse på master i it og igangværende studerende på uddannelsen.  

Til informationsmødet kan du høre om forårets fem aktuelle fagpakker og møde fagenes centrale undervisere, der kort vil fortælle om indhold og udbytte. Undervejs vil mødet også kort omhandle master i it's nye specialisering i informationssikkerhed.


Mødets dagsorden

Det bliver muligt at stille oplægsholderne spørgsmål undervejs.

Tidspunkt og tilmelding 

Mandag 4. oktober fra kl. 13.00–14.15.  

Du tilmelder dig informationsmødet via dette link


Mødelink 

Mødet vil foregå via dette Zoom-link.  

OBS: Din e-mail-adresse vil kun blive brugt i forbindelse med tilmelding til og kommunikation om dette online informationsmøde. Din e-mail slettes efterfølgende. 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Fælles for de fem fagpakker, der vil blive præsenteret på informationsmødet er, at de udbydes i foråret 2022 og har ansøgningsfrist 1. december – pånær It-strategi og organisation, hvor ansøgningsfristen 1. november. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked