Master i it på GOTO-konferencen 2023

Baerbak Mindre

Oplev undervisere fra master i it på stor software-konference 

22.-26 maj 2023 løber GOTO-konferencen af stablen i Aarhus. Konferencen er målrettet softwareudviklere. På konferencen deltager flere af master i its undervisere med oplæg.

Oplægget: Competence Development through Capture The Flad and Virtual Hacker Labs 

På konferencen kan du bl.a. høre oplægget Competence Development through Capture The Flad and Virtual Hacker Labs ved professor Jens Myrup Pedersen og adjunkt Edlira Dushku – begge fra Aalborg Universitet.  Foto: Professor Jens Myrup Pedersen, Aalborg Universitet, er en af de faste undervisere på master i it. På uddannelsen underviser han på fagpakkerne Netværkssikkerhed og Teknisk it-sikkerhed for generalister. 

Edlira Dushku

Foto: Adjunkt Edlira Dushku, Aalborg Universitet. 

Oplægget: Energy-efficient Software Architecture - for Developers

Lektor fra Aarhus Universitet Henrik Bærbak Christensen underviser på master i its linje i softwarekonstruktion. På GOTO-konferencen kan man opleve ham holde oplægget: Energy-efficient Software Architecture - for Developers. 

Henrik Bærbak Christensen

Foto: På master i it underviser Henrik Bærbak Christensen på fagpakkerne Softwarearkitektur i praksis og Microservices & DevOps

Bliv klogere på master i it under konferencen 

På GOTO-konferencen vil master i it også være til stede med en messestand, hvor du kan få en faglig snak med Bettina Lundgaard Hansen fra It-vest, der til dagligt arbejder med vejledning og udvikling af master i it.

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked