Henning Paulsen er dimittend nr. 500. 

MG 0079

Master i it runder dimittend nr. 500

Henning Nørremose Paulsen, senior arkitekt ved Jyske Bank, er nr. 500, der fuldfører en hel Master i it; dvs. gennemfører tre fagpakker og skriver et afsluttende masterprojekt. De første dimittender på master i it blev udklækket tilbage i 2008, og siden er antallet af dimittender vokset støt år for år. Cirka en 1/5 af alle studerende på uddannelsen afslutter med en hel mastergrad. 

Om sit master i it-forløb og den afsluttende opgave fortæller Henning Nørremose Paulsen: 

”Det har virkelig været spændende og lærerigt at læse på master i it, både de tre fagpakker, jeg har taget og det at afslutte med et masterprojekt, hvor der er ekstra god tid til fordybelse. Faktisk har det at skrive en stor, afsluttende opgave vist sig at være en endnu mere interessant og lærerig proces, end jeg havde regnet med.

Titlen på mit masterprojekt er Analyse af bankfællesskabets samarbejde og udfordringer, og ud over at få ny viden om mit fagområde, har det mest lærerige været at arbejde med måden, man kan anvende akademisk teori og metode på, og den måde hvorpå man kan skabe en struktur i så stor en opgave. Jeg havde desuden et super godt samarbejde med min masterprojekt-vejleder Bjarne Schlichter, vi havde mange frugtbare snakke både om det faglige indhold og om min akademiske tilgang til opgaven.”

Bjarne Schlichter, der er lektor på Aarhus BSS og underviser på masteruddannelsen i it, supplerer: 

"Jeg har haft fornøjelsen af at vejlede Henning igennem det sidste halve år, og det der gør forskellen på noget, der er trivielt, og noget, der er spændende, det er, når vejledning går fra at være en læring til at blive en faglig debat – og det var netop det, der skete i min vejledning af Hennings masterprojekt. Jeg glemte til tider helt, at jeg var vejlederen, når vi bl.a. diskuterede teoriernes anvendelighed. Med andre ord, det var virkelig en fornøjelse at vejlede Henning." 

Hennings valg af fagpakker 

Henning Nørremose Paulsen har, udover sit masterprojekt, valgt at sammensætte sin master i it ved hjælp af følgende fagpakker: 

Web%22 Enning Paulsen Nr500dimittend
Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked