Virtuelt informations[-]møde på master i it

MG 9974

Informationsmøde på master i it

Arbejder du med strategi, analyse, innovation, implementering, projektledelse eller online ledelse af it-opgaver, og overvejer du at efteruddanne dig, så du bliver endnu mere kompetent til dit arbejde?

Hvis ja, så tilmeld dig master i it's virtuelle informationsmøde, hvor du kan få en indsigt i, hvad forårets 4 fagpakker handler om, og hvilket udbytte, de kan give dig.

Mødet henvender sig både til dig, der overvejer at læse på master i it og igangværende studerende på uddannelsen.   

Tidspunkt

Tirsdag 3. november fra kl. 09.00 - 10.15.

Mødets dagsorden

Oplægsholderne vil undervejs besvare eventuelle spørgsmål via chatfunktion.

Tilmelding

Tilmeld dig det virtuelle møde via dette link. Frist for tilmelding er tirsdag 3. november kl. 08.00.
 

Praktisk

Det virtuelle informationsmøde vil foregå via Zoom. Du vil inden mødet få et link pr. mail til Zoom. 

OBS: Din e-mail-adresse vil kun blive brugt i forbindelse med indkaldelse til dette virtuelle informationsmøde, og vi vil derfor slette din e-mail efterfølgende.

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver! 

Fælles for fagpakkerne Online ledelse, samarbejde og læring, Kvalitativ analyse af it og organisation,  It-projektledelse og CoDesign er, at de har ansøgningsfrist 1. december og forventes at begynde omkring 1. februar 2021.

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet.