Fælles informationsmøde på organisation og interaktionsdesign

MG 9974

Online informationsmøde på master i it

Dette informationsmøde er afholdt


Ønsker du at skærpe dine kompetencer inden for ledelse, strategi, innovation, informationsarkitektur, virksomhedsarkitektur eller it-sikkerhed på et organisatorisk niveau? Eller måske du planlægger at gå i en ny faglig retning og derfor har brug for at efteruddanne dig?

Hvis ja, så tilmeld dig master i it's online informationsmøde, hvor du kan få en smagsprøve på efterårets fagpakker på linjen i organisation og linjen i interaktionsdesign og multimedier. Til informationsmødet kan du høre om de aktuelle fagpakker og møde fagenes centrale undervisere, der kort vil fortælle om indhold og udbytte. 

Mødet henvender sig både til dig, der overvejer at læse på master i it og igangværende studerende på uddannelsen.  

Tidspunkt og mødelink

Onsdag 17. marts fra kl. 09.00 - 10.30. Link til mødet finder du her

Mødets dagsorden

Oplægsholderne vil undervejs besvare eventuelle spørgsmål via chatfunktion.

Tilmelding og det praktiske

Du tilmelder dig informationsmødet via dette link. Du kan tilmelde dig helt op til mødets start. 

Informationsmødet vil foregå via dette Zoom-link

OBS: Din e-mail-adresse vil kun blive brugt i forbindelse med indkaldelse til dette online informationsmøde, og vi vil derfor slette din e-mail efterfølgende.

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver! 

Fælles for fagpakkerne Informationsarkitektur, Design thinking og innovative designprocesser, Ledelse af virksomhedsarkitektur, It-sikkerhed i organisationer og It-lederen er, at de udbydes i efteråret 2021 og har ansøgningsfrist 1. juni.

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked