Informationsmøde på softwarekonstruktion

PF 2685

Online informationsmøde på master i it 

Dette informationsmøde er afviklet. 

Ønsker du at styrke dine faglige kompetencer inden for it-sikkerhed, mircoservices, business intelligence eller indlejrede systemer, så du bliver endnu mere kompetent til dit arbejde? Eller måske du ønsker at gå en ny karrierevej og derfor søger nye faglige kompetencer?

Hvis ja, så tilmeld dig master i it's online informationsmøde på linjen i softwarekonstruktion. Her kan du høre om efterårets 4 fagpakker på linjen og møde fagenes centrale undervisere, der kort vil fortælle om indhold og udbytte.

Mødet henvender sig både til dig, der overvejer at læse på master i it og igangværende studerende på uddannelsen.   

Tidspunkt og mødelink

Mandag 22. marts fra kl. 14.00 - 15.15.

Deltag via dette link

Mødets dagsorden

Du kan undervejs stille oplægsholderne spørgsmål via chatten.

Tilmelding og det praktiske

Tilmeld dig det online møde via dette link. Du kan tilmelde dig helt indtil start. Mødet foregår via Zoom

OBS: Din e-mail-adresse vil kun blive brugt i forbindelse med indkaldelse til dette online informationsmøde, og vi vil derfor slette din e-mail efterfølgende.

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver! 

Fælles for fagpakkerne Netværkssikkerhed, Business Intelligence: Analyse af store databaser, Indlejret software til realtime- og IoT-systemer og Microservices og DevOps er, at de udbydes i efteråret 2021 og har ansøgningsfrist 1. juni.

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked