Online informationsmøde på organisation

MG 9974

Online informationsmøde 

OBS: Dette online informationsmøde er afviklet. Næste møde forventes at blive afholdt til efteråret.

Video fra informationsmødet 1. april

I nedenstående video kan du se eller gense vores online informationsmøde, der blev afholdt 1. april. Jan Rosenmeiers præsentation af fagpakken It-forandringsagenten er klippet ud efter hans eget ønske. Da Ayo Næsborg-Andersen desværre var syg på dagen, finder du heller ikke en præsentation af fagpakken Risikoanalyse, styring og privacy i videoen. Har du faglige spørgsmål til en af fagpakkerne, kan du velkommen til at tage fat i den fagansvarlige underviser for det enkelte fag. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til fagpakken er 1. juni – på nær til Digital Innovation og Digital Transformation, hvor ansøgningsfristen er 1. maj. 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i organisation. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked