Konference om datastøttet ledelse

It-vest indbyder til datakonference d. 11. oktober 2023 i Aarhus. Få indblik i, hvordan data kan støtte ledere i at skabe værdi og kvalitet for virksomheden. Få mere information her på siden.

Cover Konference Hvordan Kan Data Skabe Fortællinger

It-vest konference: Datastøttet ledelse 

Data er overalt og er tilgængelig i rigelige mængder. Derfor er det vigtigt at at have for øje, hvad målet med dataen er, så den giver den ønskede viden.

It-vest inviterer d. 11. oktober 2023 dig til konference under temaet datastøttet ledelse. Bag konferencen står Aarhus Universitet, Institut for virksomhedsledelse på AU BSS, Aalborg Universitet, TANTlab og It-vest.

Konferencen vil give dig et indblik i, hvordan data kan støtte ledere til at skabe værdi og kvalitet for virksomheden, hvad enten det er data fra MUS-samtalen, fra borgerens sundhedsjournal eller fra virksomhedens innovation.

Nationale og internationale forskere vil give inspiration til, hvordan I kan arbejde med data på din arbejdsplads. Du vil derudover gå hjem med ny viden om, hvordan I i virksomheden kan omsætte data til fortællinger, der giver indsigt og forståelse.

Se programmet og tilmeld dig her.

Læs mere om konferencens oplægsholdere her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked