Informationsmøde på organisation

På dette online informationsmøde 7. november kan du blive klogere på de kommende fagpakker på linjen i organisation. Find program og tilmelding på denne side. 

MG 9974

Online informationsmøde 7. november

Ønsker du at styrke dine kompetencer inden for it-projektledelse, it-sikkerhedsadfærd eller online ledelse? Eller måske blive rustet til at designe og udføre kvalitative undersøgelser af organisationer og it-mæssige problemstillinger, bl.a. med det formål at opnå en optimal udnyttelse af jeres it? Hvis ja, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde mandag 7. november, kl. 08.30-09.30, på master i it. 

På mødet vil du høre om de fagpakker, der bliver udbudt i foråret 2023 på linjen i organisation, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Informationsmødet er både for dig, der ikke har læst på master i it før, og for dig, der er i gang på uddannelsen og gerne vil vide lidt mere om de kommende fagpakker, før du tilmelder dig. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til de fire ovenstående fagpakker er d. 1. december 2022. 

Tilmelding

Du tilmelder dig informationsmødet via dette link. Sidste frist for tilmelding er mandag 7. november kl. 08.00. 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i organisation. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked