CoDesign

MG 9704
Læs mere og ansøg

Periode

1. februar 2021 – 30. juni 2021

Ansøgningsfrist

1. december 2020

Pris

21.000 kr.

Undervisningsdatoer:

03.-05.02.21, 03.-05.03.21, 07.-09.04.21.

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

CoDesign er en praksis, hvor man aktivt involverer relevante aktører i udviklingen af et produkt eller en serviceydelse, og hvor man ikke kender resultatet på forhånd. Praksissen kendes som bruger-orienteret produktudvikling i industrien, medarbejder-dreven innovation og samskabelse med borgere i det offentlige. Med CoDesign indtager man har en eksperimenterende tilgang, der giver rum for innovation og nye kreative løsninger. 

Med denne fagpakke bliver du rustet til at facilitere CoDesign-processer, hvor mange interessenter er involverede. Du vil få designmetoder og teoretisk viden til at indtage roller som konsulent, facilitator, leder og strateg.

Målgruppe

Personer, der arbejder med udvikling af produkter, services, it, eller forandringsprocesser i private og i offentlige virksomheder.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Jacob Buur
E-mail: Buur@sdu.dk
Tlf: 6550 1661

Praktisk vejledning: 

E-mail: evu-idk@sdu.dk
Tlf: 6550 2853

 

Jacob Buur, professor på Syddansk Universitet og fagansvarlig for bl.a. fagpakken CoDesign.

”Kært barn har mange navne: co-design, samskabelse, brugerinvolvering, bruger-dreven innovation, medarbejderdreven innovation. Codesign er et utroligt stærkt redskab til at finde gode løsninger, som alle kan acceptere. Som kursusdeltager vil du få en masse ud af at dele erfaringer med andre fra private og offentlige virksomheder.

Du vil blive trænet i de nyeste metoder som konsulent, facilitator, leder eller strateg. Og vi gør vores forskning så konkret, at du lærer, hvordan du udvikler dine egen metoder.” 

Jacob Buur, professor på Syddansk Universitet og fagansvarlig for bl.a. fagpakken CoDesign.

Lignende fagpakker