It-projektledelse

Et fag på deltid om it-projektledelse, der udbydes på masteruddannelsen i it. 

MG 9967
Læs mere og ansøg

Periode

Februar 2025 – juni 2025

Ansøgningsfrist

1. december 2024

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

Opnå et strategisk overskud som it-projektleder

En lang række faktorer har indflydelse på, om et it-udviklings- eller -implementeringsprojekt bliver en succes. De tekniske udfordringer er langt fra de største. Derimod afhænger succesen i høj grad af, hvordan projektet bliver organiseret og ledet, og hvordan forholdet til beslutningstagere, leverandører, brugere og projektgruppe er.

På fagpakken It-projektledelse får du redskaberne til at forstå, hvad der foregår i og omkring et it-projekt, og du vil blive rustet til at kunne håndtere både tekniske og organisatoriske udfordringer i et it-projekt, herunder bl.a. området omkring contract management.

Målgruppe

Ansatte i private eller offentlige virksomheder samt konsulenter, der arbejder som projektledere med ansvar for it-udviklingsprojekter eller it-implementeringsprojekter.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Ledelse i forhold til beslutningstagere
  • Ledelse i forhold til brugere og projektgruppe
  • It-projektledelse i praksis

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Jan Stentoft
E-mail: stentoft@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1370
Mobil: 2088 7191

Praktisk vejledning: 

Uddannelseskoordinator Mette Søberg Kristiansen
E-mail: masterIT@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 3417

 

Torben Cropped

"Jeg har fået en bredere viden om forskellige grundlæggende paradigmer inden for projektledelse, og hvordan de forskellige paradigmer matcher forskellige typer af projekter. Mens målet med nogle projekter ligger relativt fast på forhånd, findes der også udviklingsprojekter, der af natur er meget eksperimenterende, og hvor målet typisk ændrer sig undervejs i projektforløbet. Disse meget forskellige projekttyper kræver, at man er i stand til at tilpasse sin rolle som projektleder i forhold til hvert nyt projekt. Som følge af fagpakken føler jeg mig i dag bedre rustet til at navigere og lede et projekt fra start til slut.”

Torben Melsen, Senior Technical Project Manager hos LEGO Group

Lignende fagpakker

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked