Organisation

Fagpakkerne på linjen i organisation ruster dig til at løse aktuelle og fremtidige opgaver med udvikling og implementering af it, der understøtter virksomhedens strategi og forretning. Denne side giver et samlet overblik over aktuelle og fremtidige fagpakker på linjen. 

MG 9974

Fagpakker på organisation

Fagpakkerne på linjen i organisation har fokus på principper, teorier, metoder og teknikker bag udvikling og implementering af it til brug i organisatoriske og forretningsmæssige forandringsprocesser - herunder it-strategi og -ledelse.

Du kan vælge fag efter interesse og behov eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, organisation. Frist for ansøgning er (med forbehold for ændringer):

  • 1. maj eller 1. juni til fagpakker, der starter i august/september,
  • 1. november eller 1. december til fagpakker, der starter i januar/februar.

I nedenstående kan du se de aktuelle fagpakker, du kan søge optagelse på samt det samlede udbud af fagpakker på linjen i organisation. 

Aktuelle fagpakker i foråret 2021

I foråret 2021 udbyder master i it tre fagpakker på linjen i organisation. Ansøgningsfristen hertil er 1. december. Læs mere om fagpakkerne i nedenstående.

Tag med til virtuelt informationsmøde 

Master i it afholder virtuelt informationsmøde tirsdag 3. november - for nye og igangværende studerende. På mødet kan du bl.a. møde centrale repræsentanter for forårets fire fagpakker, der kort vil fortælle om fagenes indhold og det forventede udbytte. Se dagens program og tilmeld dig her. 

Oversigt over alle fagpakker på linjen i organisation