Organisation

Fagpakkerne på linjen i organisation ruster dig til at løse aktuelle og fremtidige opgaver med udvikling og implementering af it, der understøtter virksomhedens strategi og forretning. Denne side giver et samlet overblik over aktuelle og fremtidige fagpakker på linjen. 

MG 9974

Aktuelle fagpakker 

I efteråret 2024 udbyder master i it i alt fem fagpakker på linjen i organisation. Læs mere om fagpakkerne i nedenstående, hvor du også kan se den aktuelle ansøgningsfrist for den enkelte fagpakke. Ansøg nu: 

O

Organisation – alle fagpakker:

Fagpakker på organisation

Fagpakkerne på linjen i organisation har fokus på principper, teorier, metoder og teknikker bag udvikling og implementering af it til brug i organisatoriske og forretningsmæssige forandringsprocesser - herunder it-strategi og -ledelse.

Du kan vælge fag efter interesse og behov eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, organisation. Frist for ansøgning er (med forbehold for ændringer):

  • 1. maj eller 1. juni til fagpakker, der starter i august/september,
  • 1. november eller 1. december til fagpakker, der starter i januar/februar.
Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked