Organisation

Fagpakkerne på linjen i organisation ruster dig til at løse aktuelle og fremtidige opgaver med udvikling og implementering af it, der understøtter virksomhedens strategi og forretning. Denne side giver et samlet overblik over aktuelle og fremtidige fagpakker på linjen. 

MG 9974

Fagpakker på organisation

Fagpakkerne på linjen i organisation har fokus på principper, teorier, metoder og teknikker bag udvikling og implementering af it til brug i organisatoriske og forretningsmæssige forandringsprocesser - herunder it-strategi og -ledelse.

Du kan vælge fag efter interesse og behov eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, organisation. Frist for ansøgning er (med forbehold for ændringer):

  • 1. maj eller 1. juni til fagpakker, der starter i august/september,
  • 1. november eller 1. december til fagpakker, der starter i januar/februar.

I nedenstående kan du se de aktuelle fagpakker, du kan søge optagelse på samt det samlede udbud af fagpakker på linjen i organisation. 

Aktuelle fagpakker i efteråret 2023

I efteråret 2023 udbyder master i it en række fagpakker på linjen i organisation. Læs mere om fagpakkerne i nedenstående, hvor du også kan se den aktuelle ansøgningsfrist for den enkelte fagpakke. Tilmeldingen til fagene åbner i løbet af foråret. 

O

Organisation

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked