Software[-]konstruktion

Fagpakkerne inden for softwarekonstruktion tilbyder dig ny teoretisk og praktisk viden samt kendskab til nye metoder, teknikker og værktøjer, som ruster dig ikke bare til de aktuelle, men også fremtidige opgaver. Denne side giver et samlet overblik over linjens aktuelle og fremtidige fagpakker. 

Rectangle 14

Softwarekonstruktion - skabelsen af it 

Master i it, linjen i softwarekonstruktion har fokus på principper, teorier, metoder og teknikker bag anvendelsen af de nyeste it-teknologier. Fagene dækker hele processen ved udvikling af software: Specifikation, design, konstruktion, analyse og verifikation.

Du kan vælge fag efter interesse og behov eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, softwarekonstruktion.

Frist for ansøgning er (med forbehold for ændringer):

  • 1. juni til fagpakker, der starter i august/september,
  • 1. december til fagpakker, der starter i januar/februar.

Herunder får du et overblik over de fagpakker, vi tilbyder på linjen i softwarekonstruktion, og du kan se, hvornår de udbydes. 

Aktuelle fagpakker i efteråret 2023

I efteråret 2023 udbyder master i it tre fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. Læs mere om fagpakkerne i nedenstående og se de aktuelle ansøgningsfrister. Tilmeldingen til fagene åbner i løbet af foråret. 

S

Software[-]konstruktion

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked