Software[-]konstruktion

Fagpakkerne inden for softwarekonstruktion tilbyder dig ny teoretisk og praktisk viden samt kendskab til nye metoder, teknikker og værktøjer, som ruster dig ikke bare til de aktuelle, men også fremtidige opgaver. Denne side giver et samlet overblik over linjens aktuelle og fremtidige fagpakker. 

Rectangle 14

Kommende fagpakker 

Næste gang, der udbydes fagpakker på linjen i softwarekonstruktion er i efteråret 2024. Flere nye fagpakker, der forventes udbudt i efteråret 2024 er på vej på nettet. Læs mere om de enkelte fagpakker i nedenstående og se de aktuelle ansøgningsfrister. 

Mulige karriereveje 

På master i it har du mulighed for at dygtiggøre dig inden for forskellige områder – alt afhængig af hvilke fagpakker, du tager. Du kan her læse om en række mulige karriereveje for dig som studerende på master i it: 

Vejen til senior softwareudvikler

Vil du gerne blive en endnu dygtigere softwareudvikler, måske gå fra junior udvikler til senior udvikler, så er det oplagt at tage en eller flere af master i its fagpakker inden for softwareudvikling. 

Fagene ruster dig til at blive en endnu dygtigere softwareudvikler både teoretisk, metodisk og praktisk. 

Se fagene inden for softwareudvikling. 

Vejen til it-sikkerhedsspecialist

Master i it udbyder en specialisering i it-sikkerhed for dig, der ønsker at dygtiggøre dig inden for den tekniske side af it-sikkerhed.

Specialiseringen henvender sig til dig, der har en teknisk baggrund og arbejder med, eller ønsker at arbejde med bl.a. netværkssikkerhed og sikker softwareudvikling 

Se fagene inden for it-sikkerhed

Vejen til arkitekt

Drømmer du om at gå arkitektvejen, kan du specialisere dig i enten softwarearkitektur eller inden for ledelse af virksomhedsarkitektur. 

Se fagene inden for it-arkitektur. 

Vejen til leder

Drømmer du om at blive leder, eller opgradere dine nuværende lederkompetencer?

På master i it har du rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for it-ledelse – bl.a. inden for projektledelse, online ledelse og ledelse af it-strategi.

Se fagene inden for it-ledelse.

S

Software[-]konstruktion – alle fagpakker:

Fagpakker på softwarekonstruktion

Master i it, linjen i softwarekonstruktion har fokus på principper, teorier, metoder og teknikker bag anvendelsen af de nyeste it-teknologier. Fagene dækker hele processen ved udvikling af software: Specifikation, design, konstruktion, analyse og verifikation.

Du kan vælge fag efter interesse og behov eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, softwarekonstruktion.

Frist for ansøgning er (med forbehold for ændringer):

  • 1. juni til fagpakker, der starter i august/september,
  • 1. december til fagpakker, der starter i januar/februar.
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked