Informationsmøde på master i it,  softwarekon[-]struktion

Tag med til online informationsmøde 19. april og bliv klogere på de kommende fagpakker på master i it, linjen i softwarekonstruktion. Find program og tilmelding på denne side. 

Mit Mindre

Online informationsmøde 19. april 

(The text in English? Please press here.)

Vil du gerne styrke dine tekniske kompetencer inden for moderne sikkerhedsteknologier og her lære at etablere forsvarsmekanismer, der kan sikre og forsvare jeres it-systemer og øvrig infrastruktur på sigt?

Eller ønsker du at blive rustet til at kunne håndtere og visualisere komplekst data, og i den forbindelse blive i stand til at kunne opdage det uventede i jeres datasæt?

Eller måske har du brug for viden om Data Science-begreber, data mining og machine learning, så du kan designe og udvikle komplette, avancerede Big Data-løsninger?   

Hvis du kan nikke ja til et af de førnævnte kompetence-områder, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde fredag 19. april, kl. 10.00-11.00, på master i it. 

På mødet kan du høre om de tre fagpakker, der bliver udbudt i efteråret 2024 på linjen i softwarekonstruktion, og herunder møde fagenes undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål til undervejs. Oplæggene vil foregå på engelsk, da undervisningssproget på fagene i efteråret vil være engelsk. 

Program for mødet: 

Ansøgningsfristen til de tre ovennævnte fagpakker er d. 1. juni 2024.

Tilmelding og link til mødet 

Tilmeld dig dette informationsmøde via dette link senest 19. april kl. 09:30. Mødet vil foregå via Zoom, og du vil få tilsendt et link kort inden mødet. 


Sprog 

De tre fagpakker på informationsmødet vil blive præsenteret på engelsk. 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. 

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked