Interesser

På master i it kan du finde fagpakker, der omhandler det samme faglige interesseområde - blot med afsæt i forskellige vinkler på det givne område. Find inspiration til dit næste valg af fagpakke her. 

PF 2796

Styrk din faglighed - vælg ud fra interesse

På master i it finder du fagpakker, der behandler de samme interesseområder - blot ud fra forskellige faglige vinkler, og dermed også typisk på tværs af uddannelsens tre linjer. Vælger du flere fagpakker inden for det samme interesseområde, kan du opnå et mere helhedsorienteret syn på et givent fagligt felt.  

På denne side finder du links til en række interesseområder med udvalgte fagpakker, som du med fordel kan tage, hvis du ønsker at styrke din faglighed i en bestemt retning. Derudover finder du også information omkring vores specialisering i it-sikkerhed og inspiration til, hvilke muligheder for efteruddannelse inden for it-området, der bl.a. findes for undervisere. 

 

PF 2669
PF 2767
PF 2523
Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked