Udbytte 

Læs her om, hvilke kompetencer du eksempelvis kan få styrket ved at læse på master i it og mød tidligere studerende, der fortæller om deres faglige udbytte af uddannelsen.  

MG 9881

En investering for dig og din arbejdsplads

Master i it skærper dine digitale kompetencer, og du bliver bl.a. dygtigere til at udfordre din ledelse i valg af værktøjer, processer og modeller. Master i it er derfor en god investering for både dig og din virksomhed. De virksomheder, der klarer sig bedst i konkurrencen, er dem, der formår at tænke it og forretning sammen og at udvikle it-produkter og it-ydelser, som er attraktive for brugerne.

Læs også om uddannelsen i vores nye brochure Skab værdi med it. 

For ledere

Læs mere om, hvad du kan få ud af at investere i it-kompetencer til dine medarbejdere.  

Mød også bl.a. en række dimittender, der fortæller om deres udbytte af master i it. 

Overblik over kompetencer fordelt på de to linjer

Læs her, hvilke kompetencer du f.eks. kan få styrket ved at læse på master i it og mød tidligere studerende, der fortæller om deres udbytte af uddannelsen. 

Softwarekonstruktion 

På denne linje kan du f.eks. få styrket dine kompetencer i at: 

 • designe, analysere og evaluere software og systemarkitekturer,
 • analysere og evaluere it-sikkerhed,
 • forbedre softwarepålidelighed,
 • designe, analysere og evaluere teknologier til at behandle store datamængder,
 • forstå og vurdere principper og teknikker bag de nyeste teknologier som webteknologi og pervasive computing,
 • udtrykke og evaluere alle aspekter af arbejdet med kravspecifikationer,
 • arbejde med indlejrede systemer.
PF 2687

Organisation 

På denne linje kan du fx. få styrket dine kompetencer i at:

 • udarbejde digitale strategier og løsningsmodeller for it-anvendelsen,
 • varetage ledelse og udvikling af it-systemer,
 • gennemføre og anvende metoder til digital transformation,
 • forstå og anvende metoder med fokus på den menneskelige faktor i digital transformation,
 • opbygge en sikker og funktionel it-arkitektur,
 • optimere arbejdsprocesser via it-understøttelse,
 • arbejde med supply chain innovation,
 • vælge og anvende modeller til styring af it-sikkerhed,
 • skabe vidensdeling og læring med it i organisationen. 
MG 9974
Ann Christine List er Teamchef for IT og digitalisering ved Bygningsstyrelsen og tidligere studerende på fagpakken It-lederen.

”Masteruddannelsen i it har helt sikkert været medvirkende til, at jeg i dag har fået mere ansvar, og rent indholdsmæssigt har den rustet mig godt til min nye rolle som teamleder. I min organisation ser man min efteruddannelse som en investering, og jeg oplever, at jeg i høj grad har kunnet omsætte mine nyerhvervede kompetencer i mit arbejde. 

I forbindelse med masterprojektet snakkede jeg med flere af mine medstuderende om, at det er en god udfordring at tage en efteruddannelse, imens man passer et arbejde ved siden af. Det løfter ens tro på, hvad man kan fuldføre.”

Ann Christine List er Teamchef for IT og digitalisering ved Bygningsstyrelsen og har taget en hel master i it på linjen i organisation.

 

 

 

Michael Ustrup, Senior Systems Engineer hos Systematic i Aarhus og tidligere studerende på fagpakken Sikker softwareudvikling.

"Jeg tør godt sige, at Systematic har fået 120 procent udbytte ud af, at jeg tog fagpakken Sikker softwareudvikling.

Jeg trækker på min viden fra fagpakken hver eneste dag, både når jeg arbejder med projekter, der specifikt vedrører sikkerhedskomponenter, og når det handler om helt almindelige projekter, hvor sikkerhed skal være en del af den almindelige risikoanalyse for et projekt. Ikke mindst gør jeg brug af mine erfaringer fra fagpakken, når jeg har fornøjelsen af at undervise mine kolleger i it-sikkerhed.”

Michael Ustrup, Senior Systems Engineer hos Systematic i Aarhus og tidligere studerende på fagpakken Sikker softwareudvikling.

 

 

 

 

Trine Falbe Larsen

"Masteruddannelsen i it har muliggjort, at jeg har kunnet dedikere en del tid til at lave research og få nye vinkler på området børn og digitale brugeroplevelser, som jeg er meget passioneret omkring. 

Så ja, min master i it har i høj grad været medvirkende til, at jeg har kunnet tage springet fra mit underviserjob til at arbejde professionelt med user experience som selvstændig konsulent." 

Trine Falbe Larsen har taget en hel master i it inden for linjen interaktionsdesign og arbejder i dag som selvstændig User Experience-konsulent.

 

 

 

 

 

 

Else Vindshøj er Product Owner ved KMD A/S - tidligere deltager på fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering.

”Master i it har ikke haft direkte indflydelse på min karriere, men jeg føler mig nu i stand til at dække et endnu større spektrum i mit arbejde end tidligere, fordi jeg har fået et større teoretisk fundament og flere værktøjer. Kort sagt synes jeg, at jeg i dag har rigtig meget at bidrage med i mange sammenhænge.

Fagene på Master i it er generelt af høj kvalitet, og i forhold til virksomhedens uddannelsesbudget synes jeg, at man får meget værdi for pengene sammenlignet med f.eks. et to-dages kursus andre steder.”

Else Vindshøj arbejder som Product Owner ved KMD A/S og har taget flere fagpakker på linjen interaktionsdesign og multimedier.

 

 

 

 

Flemming Hald er Team Lead, Wireless Solution Architect ved Kamstrup og tidligere studerende på fagpakken It-sikkerhed og kryptologi.

”På master i it tog jeg bl.a. fagpakken It-sikkerhed og kryptologi, som gav mig en basal viden, som jeg bruger meget i mit daglige arbejde i dag, især når jeg undersøger de kommunikationsløsninger, vi skal have på vores vand- og varmemålere. Normalt udvikler vi ikke disse løsninger selv, men anvender nogle standardløsninger, og her skal jeg være i stand til at analysere løsningerne for at vide, om de er sikre til vores formål.

Jeg har taget en hel master i it og det efteruddannelsesvalg har haft direkte indflydelse på min karriere. Efter jeg blev færdiguddannet, er jeg blevet leder for et team på 10 mand.”

Flemming Hald er Team Lead, Wireless Solution Architect ved Kamstrup. Han har taget en hel master i it på linjen i softwarekonstruktion, hvori fagpakken It-sikkerhed og kryptologi bl.a. indgik.

 

 

Jakob Flohr

”Jeg har sendt studerende afsted til alle tre linjer på master i it, og jeg er rigtig godt tilfreds med uddannelsen. Jeg har også selv taget en hel master i it, bl.a. har jeg læst fag om it-projektledelse.

Som studerende på uddannelsen har jeg i øvrigt selv brugt undervisningen som afsæt for rekruttering. Det er en super måde at se nye personer an på. Det man oplever på master i it ved de fysiske seminarer, altså hvor man sidder sammen og deler erfaringer, dét kan noget helt specielt.” 

Jacob Flohr Kristiansen, direktør for IT og Udvikling i Sydbank

Morten Lundgaard

”Gennem masteruddannelsen i it er jeg i højere grad blevet i stand til at rådgive ledelsen om de udfordringer og muligheder, som it og digitalisering kan bidrage til.

Jeg har gennem uddannelsen fået det teoretiske fundament, der gør, at jeg bedre formår at præsentere den værdiskabelse, som investeringer i it og digitalisering kan betyde for organisationen. Og det har givet mig indsigt i, hvordan organisationen kan støttes i den digitale transformation, der kan bidrage til at skabe en god digital arbejdsdag for medarbejderne og bedre diagnostik og behandling for borgerne.”

Morten Lundgaard, it-direktør, Regional It, Region Syddanmark

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked