Udbytte 

Læs her om, hvilke kompetencer du eksempelvis kan få styrket ved at læse på master i it og mød tidligere studerende, der fortæller om deres faglige udbytte af uddannelsen.  

MG 9881

En investering for dig og din arbejdsplads

Master i it skærper dine digitale kompetencer, og du bliver bl.a. dygtigere til at udfordre din ledelse i valg af værktøjer, processer og modeller. Master i it er derfor en god investering for både dig og din virksomhed. De virksomheder, der klarer sig bedst i konkurrencen, er dem, der formår at tænke it og forretning sammen og at udvikle it-produkter og it-ydelser, som er attraktive for brugerne.

Læs her, hvilke kompetencer du f.eks. kan få styrket ved at læse på master i it og mød tidligere studerende, der fortæller om deres udbytte af uddannelsen. 

Softwarekonstruktion 

På denne linje kan du f.eks. få styrket dine kompetencer i at: 

 • designe, analysere og evaluere software og systemarkitekturer,
 • analysere og evaluere it-sikkerhed,
 • forbedre softwarepålidelighed,
 • designe, analysere og evaluere teknologier til at behandle store datamængder,
 • forstå og vurdere principper og teknikker bag de nyeste teknologier som webteknologi og pervasive computing,
 • udtrykke og evaluere alle aspekter af arbejdet med kravspecifikationer,
 • arbejde med indlejrede systemer.
PF 2687

Organisation 

På denne linje kan du fx. få styrket dine kompetencer i at:

 • udarbejde digitale strategier og løsningsmodeller for it-anvendelsen,
 • varetage ledelse og udvikling af it-systemer,
 • gennemføre og anvende metoder til digital transformation,
 • forstå og anvende metoder med fokus på den menneskelige faktor i digital transformation,
 • opbygge en sikker og funktionel it-arkitektur,
 • optimere arbejdsprocesser via it-understøttelse,
 • arbejde med supply chain innovation,
 • vælge og anvende modeller til styring af it-sikkerhed,
 • skabe vidensdeling og læring med it i organisationen. 
MG 9974

Interaktionsdesign og multimedier

På denne linje kan du f.eks. få styrket dine kompetencer til at:

 • arbejde med interaktionsdesign,
 • anvende æstetiske og formidlingsmæssige virkemidler,
 • designe og teste interaktive fysiske produkter,
 • arbejde med webarkitektur, hypertekst, storytelling og interaktion,
 • udvikle interaktiv underholdning og oplevelsesdesign. 
MG 9623
Michael Ustrup, Senior Systems Engineer hos Systematic i Aarhus og tidligere studerende på fagpakken Sikker softwareudvikling.

"Jeg tør godt sige, at Systematic har fået 120 procent udbytte ud af, at jeg tog fagpakken Sikker softwareudvikling.

Jeg trækker på min viden fra fagpakken hver eneste dag, både når jeg arbejder med projekter, der specifikt vedrører sikkerhedskomponenter, og når det handler om helt almindelige projekter, hvor sikkerhed skal være en del af den almindelige risikoanalyse for et projekt. Ikke mindst gør jeg brug af mine erfaringer fra fagpakken, når jeg har fornøjelsen af at undervise mine kolleger i it-sikkerhed.”

Michael Ustrup, Senior Systems Engineer hos Systematic i Aarhus og tidligere studerende på fagpakken Sikker softwareudvikling.

 

 

 

 

Flemming Hald er Team Lead, Wireless Solution Architect ved Kamstrup og tidligere studerende på fagpakken It-sikkerhed og kryptologi.

”På master i it tog jeg bl.a. fagpakken It-sikkerhed og kryptologi, som gav mig en basal viden, som jeg bruger meget i mit daglige arbejde i dag, især når jeg undersøger de kommunikationsløsninger, vi skal have på vores vand- og varmemålere. Normalt udvikler vi ikke disse løsninger selv, men anvender nogle standardløsninger, og her skal jeg være i stand til at analysere løsningerne for at vide, om de er sikre til vores formål.

Jeg har taget en hel master i it og det efteruddannelsesvalg har haft direkte indflydelse på min karriere. Efter jeg blev færdiguddannet, er jeg blevet leder for et team på 10 mand.”

Flemming Hald er Team Lead, Wireless Solution Architect ved Kamstrup. Han har taget en hel master i it på linjen i softwarekonstruktion, hvori fagpakken It-sikkerhed og kryptologi bl.a. indgik.

 

 

Trine Falbe Larsen

"Masteruddannelsen i it har muliggjort, at jeg har kunnet dedikere en del tid til at lave research og få nye vinkler på området børn og digitale brugeroplevelser, som jeg er meget passioneret omkring. 

Så ja, min master i it har i høj grad været medvirkende til, at jeg har kunnet tage springet fra mit underviserjob til at arbejde professionelt med user experience som selvstændig konsulent." 

Trine Falbe Larsen har taget en hel master i it inden for linjen interaktionsdesign og arbejder i dag som selvstændig User Experience-konsulent.

 

 

 

 

 

 

Else Vindshøj er Product Owner ved KMD A/S - tidligere deltager på fagpakken Interaktionsdesign og usability-evaluering.

”Master i it har ikke haft direkte indflydelse på min karriere, men jeg føler mig nu i stand til at dække et endnu større spektrum i mit arbejde end tidligere, fordi jeg har fået et større teoretisk fundament og flere værktøjer. Kort sagt synes jeg, at jeg i dag har rigtig meget at bidrage med i mange sammenhænge.

Fagene på Master i it er generelt af høj kvalitet, og i forhold til virksomhedens uddannelsesbudget synes jeg, at man får meget værdi for pengene sammenlignet med f.eks. et to-dages kursus andre steder.”

Else Vindshøj arbejder som Product Owner ved KMD A/S og har taget flere fagpakker på linjen interaktionsdesign og multimedier.

 

 

 

 

Sverre Lenbroch, digitaliseringschef ved ITD Digital & ITD logtech Hub og tidligere studerende på It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

”Jeg skal i gang med at skrive det afsluttende masterprojekt nu, og indtil videre har min oplevelse af Master i it været ekstremt positiv. Jeg har fulgt fagpakker på organisationslinjen, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med Supply Chain og it-ledelse, og de elementer finder man jo i rigtig mange sammenhænge.

Uddannelsen har givet mig en masse ny og brugbar viden og kickstartet mange nye refleksioner omkring mit arbejdsfelt, blandt andet omkring it-parathed og data-strategier.”

Sverre Lenbroch, Technology & Disruption Manager ved SOS International og er pt. i gang med at skrive masterprojekt på linjen i organisation.

 

 

 

 

Ann Christine List er Teamchef for IT og digitalisering ved Bygningsstyrelsen og tidligere studerende på fagpakken It-lederen.

”Masteruddannelsen i it har helt sikkert været medvirkende til, at jeg i dag har fået mere ansvar, og rent indholdsmæssigt har den rustet mig godt til min nye rolle som teamleder. I min organisation ser man min efteruddannelse som en investering, og jeg oplever, at jeg i høj grad har kunnet omsætte mine nyerhvervede kompetencer i mit arbejde. 

I forbindelse med masterprojektet snakkede jeg med flere af mine medstuderende om, at det er en god udfordring at tage en efteruddannelse, imens man passer et arbejde ved siden af. Det løfter ens tro på, hvad man kan fuldføre.”

Ann Christine List er Teamchef for IT og digitalisering ved Bygningsstyrelsen og har taget en hel master i it på linjen i organisation.