Bliv specialist i informa[-]tionssikkerhed 

Master i it tilbyder en specialisering i informationssikkerhed til dig, der ønsker en faglig profil inden for sikkerhed på et organisatorisk plan. Du arbejder typisk i samspillet mellem it og forretning og har brug for at kunne håndtere forretningsmæssige risici og trusler i relation til it- og informationssikkerhed.

Organisation 1
John Madum

"Det har længe været let at finde et kort it-sikkerhedskursus på et teknisk niveau. Sværere har det derimod været at uddanne sig inden for informationssikkerhed med et tydeligt organisatorisk fokus.  

Jeg er derfor meget begejstret for master i it’s nye specialisering, da der nu endelig er et efteruddannelsestilbud på allerøverste hylde, der giver et helhedsorienteret blik på informationssikkerhed. 

Jeg har selv taget specialiseringen i it-sikkerhed på master i it, og at få et akademisk udgangspunkt at kunne tale ud fra er en klar fordel. Læser du på masterniveau, får du de nødvendige teorier, redskaber og metoder, så du kan træffe beslutninger, der ikke kun beror på en mavefornemmelse.  

I Finansministeriet findes der mange medarbejdere, som specialiseringen vil være relevant for, ja selv for vores super dygtige medarbejdere i Statens It, fordi de primært har en it-teknisk baggrund. I Finansministeriet er informationssikkerhed højt på dagsordenen."

John Madum er chefkonsulent og informationssikkerhedsrådgiver i Finansministeriet

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked