Undervisning  

Som underviser har du mulighed for at opgradere dine digitale kompetencer med et eller flere masterfag eller ved at tage en hel masteruddannelse. Denne side giver dig et overblik over dine efteruddannelsesmuligheder i It-vest-regi.  

MG 9598

For undervisere 

Er du underviser, kan du vælge at opgradere dine digitale kompetencer med et eller flere masterfag, eller med en hel masteruddannelse. På denne side giver vi et overblik over mulighederne for efteruddannelse, der er støttet af It-vest.

Master i it 

På masteruddannelsen i it kan du finde fagpakker, der kan være med til at styrke dine digitale kompetencer som underviser. Vi har her plukket et udvalg af relevante fagpakker ud på tværs af vores linjer. 

Linjen i softwarekonstruktion: 

Sikker softwareudvikling

Softwarearkitektur i praksis 

Linjen i organisation: 

Adfærd og awareness

It-projektledelse 

Online ledelse, samarbejde og læring

CoDesign 


Savner du her et fagligt emneområde, kan du også med fordel se master i it's samlede udbud under siden Fagpakker

For gymnasielærere: 

Master i informatikundervisning 

Masteruddannelsen i informatikundervisning er en ny uddannelse, som retter sig specifikt mod gymnasielærere, der ønsker at opnå undervisningskompetence i informatik. Masteruddannelsen kan også være relevant for undervisere fra andre uddannelsesinstitutioner, eksempelvis professionshøjskoler. 

Master i informatikundervisning udbydes i et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet, IT-Universitetet i København, Københavns Universitet og Roskilde Universitet. 

Masteruddannelsen i it kan desuden tilbyde en række kurser, der kan dække elementer af breddestoffet på master i informatikundervisning.

Se oversigt over kurserne

It som understøttende teknologi: 

Master i IKT og læring 

Har du en særlig interessere for at udnytte informations- og kommunikationsteknologi i undervisning og læreprocesser, så kan du vælge at læse på master i IKT og læring. Målgruppen for uddannelsen er både undervisere, planlæggere, uddannelsesledere og softwareudviklere. 

Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Roskilde Universitet, Copenhagen Business School og It-vest.

Læs mere om masteruddannelsen i IKT og læring.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked