Fag og opbygning af specialiseringen i informationssikkerhed

PF 2533

Fagpakker om informationssikkerhed

Herunder ser du de fire fagpakker, der udbydes under specialiseringen i informationssikkerhed på linjen i organisation, og planen for, hvornår de bliver udbudt.

Opbygning af specialiseringen

Du kan sammensætte din specialisering i informationssikkerhed på to måder:

  • Du læser tre ud af de fem udbudte fagpakker inden for informationssikkerhed på linjen i organisation og afslutter med at skrive et masterprojekt, eller
  • Du læser to fagpakker inden for informationssikkerhed på linjen i organisation samt vælger en fagpakke fra specialiseringen i it-sikkerhed på linjen i softwarekonstruktion (såfremt du opfylder adgangskravene) og afslutter med at skrive et masterprojekt.

Dine kompetencer som informationssikkerhedsspecialist vil således komme til at afhænge af din sammensætning af fagpakker. 

Fagpakkerne på specialiseringen i informationssikkerhed udbydes af Aalborg Universitet (AAU), Aarhus Universitet (AU) og Syddansk Universitet (SDU). Ønsker du at tage specialiseringen, kan du efter eget valg skrive det afsluttende masterprojekt ved et af de tre universiteter.

OBS: Såfremt fagpakken It-sikkerhed i organisationer fra linjen i organisation indgår som den valgfrie fagpakke, kan denne ikke indgå i en specialisering sammen med fagpakkerne Adfærd og awareness og Risikoanalyse, styring og privacy.

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked