CoDesign

Et fag på deltid inden for CoDesign, der udbydes på masteruddannelsen i it. 

MG 9704
Læs mere og ansøg

Periode

Februar 2024 – Juni 2024

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er forlænget til 15. januar 2024.

Pris

24.000 kr.

Undervisningsdatoer:

05.-06.02.24, 26.-27.02.24, 04.-05.03.24, 18.-19.03.24, 22.04.24

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

Lær at facilitere CoDesign-processer og bliv en bedre strateg

CoDesign er en praksis, hvor man aktivt involverer relevante aktører i udviklingen af et produkt eller en serviceydelse, og hvor man ikke kender resultatet på forhånd. Praksissen kendes som bruger-orienteret produktudvikling i industrien, medarbejder-dreven innovation og samskabelse med borgere i det offentlige. Med CoDesign har man en eksperimenterende tilgang, der giver rum for innovation og nye kreative løsninger. 

Med denne fagpakke bliver du rustet til at facilitere CoDesign-processer, hvor mange interessenter er involverede. Du vil få designmetoder og teoretisk viden til at indtage roller som konsulent, facilitator, leder og strateg. På fagpakken tages der udgangspunkt i aktuelle temaer som eksempelvis adfærdsændringer i forhold til bæredygtighed.

En del at kurset foregår på engelsk, og du får mulighed for at arbejde sammen med designstuderende på uddannelsen IT Product Design på Syddansk Universitet i Kolding, hvor fagpakken udbydes. 

Målgruppe

Personer, der arbejder med udvikling af produkter, services, it eller forandringsprocesser i private og i offentlige virksomheder.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Jacob Buur
E-mail: Buur@sdu.dk
Tlf: 6550 1661

Praktisk vejledning: 

Uddannelseskoordinator Mette Søberg Kristiansen
E-mail: masterIT@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 3417

 

Donika Tufa 2023

”Kender du udfordringen som projektleder, når man skal arbejde med forskellige interessenter med forskellige dagsordner og intentioner? Og kender du udfordringen ved at samle forskellige interessenter og opbygge en fælles forståelse omkring leverancer? Det er her, at CoDesign- fagpakken kan hjælpe dig med en masse samtaleværktøjer, som både kan bidrage til at opbygge en fælles forståelse iblandt interessenterne og skabe nye innovative løsninger i dine projekter i praksis.

På denne fagpakke har jeg fået viden om, hvordan jeg kan facilitere og afdække processer i fællesskab med forskellige interessenter i praksis. Jeg har fået en række værktøjer, som jeg bringer i spil både i forhold til drift- og udviklingsprojekter, der hvor inddragelsen af forskellige interessenter er nødvendige for at komme godt i mål. Og ikke mindst, har jeg tilegnet mig nogle nye kompetencer, som er vigtige i arbejdet med digitale projekter både nu og i fremtiden.”

Donika Tufa, brugerinddragelseskonsulent ved Steno Diabetes Center, Aarhus Universitetshospital og tidligere studerende på fagpakken CoDesign. 

Download flyer 

Har du brug for at give din arbejdsgiver en flyer for denne fagpakke og generelt om master i it? Så download flyer for CoDesign her. 

Lignende fagpakker

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked