Data Science og AI

 

Rectangle 13 (1)

Styrk din viden om Data Science og AI

Masteruddannelsen i it tilbyder en række fagpakker inden for Data Science og AI. Her kan du dels lære om, hvordan du bruger generativ AI til at analysere store mængder af data, og dels, hvordan du skaber databaser, og herunder hvordan de store datamængder kan analyseres, visualiseres, anvendes og organiseres så effektivt som muligt.

Du kan vælge at tage en eller flere af nedenstående fagpakker eller tage en hel specialisering inden for området. Læs mere om uddannelsens:

Specialisering i Data Analytics. 

Herunder ser du de fagpakker, der dækker over interessen Data Science og AI, og planen for, hvornår de udbydes. 

Christian Thomsen, lektor ved Aalborg Universitet og fagansvarlig for fagpakken Data Science og Big Data.

”Data Science er et interdisciplinært fagområde, der giver kompetencer til at behandle store mængder af forskellige former for data og udtrække viden fra dem. Det kunne eksempelvis være tekst fra tweets, GPS data og sensordata og muligvis kombinere dem med mere strukturerede data. Eksempelvis kan en virksomhed se, hvordan dens kunder taler om virksomhedens produkter, hvor kunderne er, og hvordan det påvirker salget.”

Christian Thomsen, lektor ved Aalborg Universitet og tidligere fagansvarlig for fagpakken Data Science og Big Data.

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked