Ledelse af virksomheds[-]arkitektur

Et fag på deltid om virksomhedsarkitektur, der udbydes på masteruddannelsen i it. 

MG 0081
Læs mere og ansøg

Periode

September 2023 – Januar 2024

Ansøgningsfrist

forlænget til 8. august 2023

Undervisningsdatoer (med forbehold for ændringer)

24.08.23, 1.9.23, 2.9.23, 29.9.23, 30.9.23, 27.10.23, 28.10.23, 1.12.23, 2.12.23

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Aarhus BSS

ECTS-point

15

Bliv bedre til at lede og sikre it-systemer

Virksomhedsarkitektur – eller enterprise architecture – er en vigtig del af fundamentet for, at en virksomhed kan operere sikkert og effektivt og har evnen til at løse fremtidige opgaver på et konkurrencedygtigt niveau. Design og implementering af arkitekturen kræver tæt samarbejde mellem it og forretning på alle niveauer i organisationen.

Denne fagpakke ruster dig til at lede, udvikle og udnytte virksomhedsarkitektur, så du kan sikre vedvarende sikkerhed og agilitet i din virksomhed.

Målgruppe

Denne fagpakke retter sig mod personer, der har ansvar for forretningsstrategi, it-strategi, informationssikkerhed og projektportfolio-ledelse eller drift og udvikling af virksomhedens it-systemer. Målgruppen arbejder eksempelvis som it-arkitekt, SCO, CTO, CRO, it-konsulent, projektleder, it business developer, leder eller mellemleder.

Fagpakken er relevant for dig, hvis du arbejder på tværs af forretningsstrategi, forretningsprocesser og organisering.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Virksomhedsarkitektur: koncepter og udfordringer
  • Implementering af virksomhedsarkitektur
  • Ledelse af virksomhedsarkitektur i praksis

Specialisering i informationssikkerhed 

Fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur kan du vælge at lade indgå i master i it's specialisering i informationssikkerhed. Ønsker du at tage specialiseringen, skal du have tre fagpakker og afslutte med et masterprojekt. 

Læs mere om specialiseringen i informationssikkerhed her.

Download flyer 

Har du brug for at give din arbejdsgiver en flyer for denne fagpakke og generelt om master i it? Så download flyer for fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur her.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Andrea Carugati  
E-mail: andrea@mgmt.au.dk
Tlf: 6166 8547

Praktisk vejledning: 

ASK Aarhus BSS Student Service
E-mail: studentservices.bss@au.dk 
Tlf: 8716 4026

Torben Nordborg Helledi er Senior Enterprise Architect ved LEGO System A/S og tidligere studerende på fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur.

"Jeg har fortløbende brugt den viden, jeg har fået på fagpakken i mit arbejde. Jeg har i højere grad kunnet sætte ting i kontekst nu, end jeg har kunnet før. Desuden er jeg blevet bedre i stand til at ­reflektere over den retning, som virksomhedens arkitektur ­bevæger sig i og til at udfordre ledelsen på det.”

Torben Nordborg Helledi er Senior Enterprise Architect ved LEGO System A/S og tidligere studerende på fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur.

Lignende fagpakker

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked