Ledelse af virksomhedsarkitektur

MG 0081
Læs mere og ansøg

Periode

1. september 2021 – 31. januar 2022

Ansøgningsfrist

1. maj 2021

Pris

24.000 kr.

Udbyder

Aarhus BSS

ECTS-point

15

Virksomhedsarkitektur – eller enterprise architecture – er en vigtig del af fundamentet for, at en virksomhed kan operere effektivt og har evnen til at løse fremtidige opgaver på et konkurrencedygtigt niveau. Design og implementering af arkitekturen kræver tæt samarbejde mellem it og
forretning på alle niveauer i organisationen.

Denne fagpakke ruster dig til at lede, udvikle og udnytte virksomhedsarkitektur, så du kan sikre vedvarende agilitet i din virksomhed.

Målgruppe

Denne fagpakke retter sig mod personer, der har ansvar for forretningsstrategi og it-strategi, projektportfolio-ledelse, eller drift og udvikling af virksomhedens it-systemer. Målgruppen arbejder eksempelvis som it-arkitekt, portfolio-arkitekt, it-konsulent, projektleder, it business developer, leder eller mellemleder.

Fagpakken er relevant for dig, hvis du arbejder på tværs af forretningsstrategi, forretningsprocesser og organisering.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Virksomhedsarkitektur: koncepter og udfordringer
  • Implementering af virksomhedsarkitektur
  • Ledelse af virksomhedsarkitektur i praksis

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Andrea Carugati  
E-mail: andrea@mgmt.au.dk
Tlf: 6166 8547

Praktisk vejledning: 

ASK Aarhus BSS Student Service
E-mail: studentservices.bss@au.dk 
Tlf: 8716 4026

Torben Nordborg Helledi er Senior Enterprise Architect ved LEGO System A/S og tidligere studerende på fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur.

"Jeg har fortløbende brugt den viden, jeg har fået på fagpakken i mit arbejde. Jeg har i højere grad kunnet sætte ting i kontekst nu, end jeg har kunnet før. Desuden er jeg blevet bedre i stand til at ­reflektere over den retning, som virksomhedens arkitektur ­bevæger sig i og til at udfordre ledelsen på det.”

Torben Nordborg Helledi er Senior Enterprise Architect ved LEGO System A/S og tidligere studerende på fagpakken Ledelse af virksomhedsarkitektur.

Lignende fagpakker