Online ledelse, samarbejde og læring

PF 2503
Læs mere og ansøg

Periode

1. februar 2021 – 30. juni 2021

Ansøgningsfrist

14. januar 2021

Pris

24.000 kr.

Undervisningsdatoer

Se Aalborg Universitets hjemmeside

Udbyder

Aalborg Universitet

ECTS-point

15

Teknologien har muliggjort online samarbejdsformer, som sparer os tid og rejseomkostninger, og det skåner samtidigt miljøet, også når afstandene er små. Til gengæld kan online arbejde udfordre på andre områder, eksempelvis i forhold til at få et godt socialt sammenhold, eller når teknikken bare driller.

Med fokus på digitale og distribuerede samarbejdsformer, kommunikation og kulturelle aspekter, stiller denne fagpakke skarpt på, hvordan it kan understøtte online ledelse og online samarbejde – både i en multinational, national og lokal kontekst.

Målgruppe

Ansatte (ledere, mellemledere og medarbejdere), der arbejder med digital drift og udvikling, fx i en it-afdeling, i it-support eller lignende på tværs af afstande.

Fagpakken kan også være relevant for medarbejdere med it-faglige baggrunde og arbejdsopgaver, men som er placeret i et tværdisciplinært team, som samarbejder eller har til opgave at lede, undervise eller være mentor i relation til for eksempel opgaver, der skal outsources.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Dorina Gnaur
E-mail: dgn@ikl.aau.dk
Tlf: 9940 2365

Praktisk vejledning: 

Kontorfuldmægtig Maj-Britt Skovhus
E-mail:
Tlf: 9940 3064

 

Dorina Cropped

"Jeg ser virkelig frem til at køre denne relativt nye og højaktuelle fagpakke i foråret 2021. På fagpakken klæder vi deltagerne på, så de bliver i stand til at identificere hvor, hvornår og hvordan det er meningsfuldt at arbejde med online ledelse og online samarbejde. Vi hjælper deltagerne med at indarbejde en lærende tilgang i deres respektive organisationer, så medarbejdere og teams kan skabe nye arbejdsmåder med it.

Fagpakken giver samtidig en mulighed for at støtte op om en mere bæredygtig agenda for offentlige organisationer og virksomheder, der arbejder på multi-lokationer, som eksempelvis når en it-afdeling skal servicere og indgå i udviklingsprojekter på tværs af organisationens afdelinger. En del af undervisningen vil foregå virtuelt, så deltagerne kan øve sig på at samarbejde og kommunikere online."

Dorina Gnaur, lektor, PH.D. ved Aalborg Universitet og fagansvarlig for fagpakken Online ledelse, samarbejde og læring.

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked