Informationsmøde på softwarekon[-]struktion

På dette online informationsmøde 2. november kan du blive klogere på de kommende fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. Find program og tilmelding på denne side. 

Rectangle 13 (1)

Online informationsmøde 2. november 

Ønsker du at styrke dine kompetencer inden for sikker softwareudvikling eller design og udvikling af softwarearkitktur? Hvis ja, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde onsdag 2. november, kl. 09.00-10.00, på master i it. 

På mødet vil du høre om de fagpakker, der bliver udbudt i foråret 2023 på linjen i softwarekonstruktion, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Desuden vil en master i it-dimittend deltage, som vil fortælle om sit udbytte af sit studie på linjen i softwarekonstruktion. 

Informationsmødet er både for dig, der ikke har læst på master i it før, og for dig, der er i gang på uddannelsen og gerne vil vide lidt mere om de kommende fagpakker, før du tilmelder dig. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til fagpakkerne er d. 1. december.

Tilmelding

Du tilmelder dig informationsmødet via dette link. Sidste frist for tilmelding er onsdag 2. november kl. 08.00. 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked