Informationsmøde på softwarekon[-]struktion

Tag med til online informationsmøde 11. april og bliv blive klogere på de kommende fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. Find program og tilmelding på denne side. 

Mit Mindre

Online informationsmøde 11. april 

Vil du gerne blive dygtigere til at udvikle og drifte fleksible, pålidelige, skalerbare og energi-effektive it-systemer? Lære at strukturere og udvikle et komplet Business Intelligence-system til et givent forretningsbehov? Eller måske ønsker du at styrke dine tekniske kompetencer, så I bliver bedre til at forebygge angreb mod virksomhedens systemer og dermed bedre forberedte til, at NIS2-direktivet træder i kraft? 

Hvis du kan nikke ja til et af de førnævnte kompetence-områder, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde tirsdag 11. april, kl. 09.00-10.00, på master i it. 

På mødet kan du høre om de fagpakker, der bliver udbudt i efteråret 2023 på linjen i softwarekonstruktion, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Informationsmødet er både for dig, der ikke har læst på master i it før, og for dig, der er i gang på uddannelsen og gerne vil vide lidt mere om de kommende fagpakker, før du tilmelder dig. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til fagpakkerne er d. 1. juni 2023.

Tilmelding 

Du tilmelder dig informationsmødet via dette link. Tilmeldingsfristen er 11. april kl. 08.30. 
Det det gratis at deltage. 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i softwarekonstruktion. 

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked