Masterprojekt organisation

MG 0055

Periode

Du kan skrive masterprojekt i forårs- eller efterårssemestret.

Ansøgningsfrist

1. dec. og 1. juni - på nær ved Aarhus BSS, hvor fristerne er 1. nov. og 1. maj. OBS: ansøgningsfristen kan blive forlænget, se derfor den aktuelle frist ved det enkelte universitet

Pris

20.500-24.000 kr.

Udbyder

Syddansk Universitet, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet

ECTS-point

15

Masterprojekt på linjen i organisation

Masterprojektet er den afsluttende del af masteruddannelsen i it, hvor du får mulighed for at fordybe dig i et emne og skabe ny viden til gavn for dig selv og din virksomhed.

Med masterprojektet skal du vise, at du kan identificere og afgrænse en relevant problemstilling, behandle den ved anvendelse af teorier og metoder fra uddannelsen og formidle dine resultater til andre.

Hos universiteterne kan du læse mere omkring indhold, eksamen m.m. i forbindelse med dit masterprojekt. Find links til universiteterne i kassen med de praktiske informationer på denne side. 

Målgruppe

Master i it-studerende, der har gennemført tre fagpakker, hvoraf mindst to skal være fra linjen i organisation.

Link til ansøgning 

For at søge om optagelse på masterprojektet skal du vælge både linje og uddannelsesinstitution. På linjen i organisation har du mulighed for at søge om optagelse til masterprojektet hos: 

Vejledning

Du har mulighed for at kontakte den faglige koordinator på det universitet, hvor du ønsker at skrive dit masterprojekt. Her kan du drøfte emner for dit projekt og få hjælp til at finde netop den vejleder, der bedst kan hjælpe dig.

I vores guide til masterprojektet kan du under siden vejledning finde en række gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af din vejledning under dit masterprojektforløb. 

 
Har du brug for praktisk hjælp, fx. omkring optagelse, har du mulighed for at kontakte efter- og videreuddannelsessekretariatet på det universitet, du ønsker optagelse på. 

Guide til dit masterprojekt

Find en masse god råd omkring vejledning, emnevalg, din skriveproces og meget mere i vores Guide til masterprojekt.

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked