Online informationsmøder på master i it 

PF 2796

Online informationsmøder  

Overvejer du at styrke dine faglige kompetencer i 2021, og vil du gerne høre lidt mere om de aktuelle fagpakker på master i it, inden du sender din ansøgning afsted? Hvis ja, så tilmeld dig et af vores online informationsmøder. 

Til vores online informationsmøder vil du få en smagsprøve på efterårets fagpakker, og du vil møde fagenes centrale undervisere, der kort vil fortælle om indhold og udbytte.   

Fælles informationsmøde for de fagpakker, der udbydes på linjen i organisation og linjen i interaktionsdesign afholdes onsdag d. 17. marts kl. 09.00 - 10.30. Læs mere og tilmeld dig mødet her. Til mødet kan du bl.a. høre om vores fagpakke inden for it-ledelse, it-sikkerhed på et organisatorisk plan og om faget Design thinking. 

Fælles informationsmøde for de fagpakker, der udbydes på linjen i softwarekonstruktion afholdes mandag d. 22. marts kl. 14.00 - 15.15. Læs mere og tilmeld dig mødet her. Til dette møde kan du bl.a. høre mere om vores fagpakker inden for henholdsvis microservices, netværkssikkerhed og Business Intelligence. 


Målgruppe

Møderne henvender sig både til dig, der overvejer at læse på master i it og igangværende studerende på uddannelsen.

Det er gratis at deltage i møderne - husk blot at tilmelde dig. 

Se vores forside for et samlet overblik over efterårets fagpakker. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked