Informationsmøde på organisation

Tag med til online informationsmøde 24. april og bliv klogere på de kommende fagpakker på linjen i organisation. Find program og tilmelding på denne side. 

PF 5594 Copy

Online informationsmøde 24. april

Ønsker du viden og metoder til at styrke jeres forretningsprocesser, så de bliver mindre sårbare over for forskellige former for forstyrrelser?

Eller vil du styrke dine kompetencer, så du bliver i stand til at lede teams og digitale tranformationer?

Eller måske ønsker du at blive rustet til at lede, udvikle og udnytte jeres enterprise architecture, så du kan sikre vedvarende sikkerhed og agilitet i jeres virksomhed?

Hvis du kan nikke ja til et af de førnævnte kompetence-områder, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde mandag 24. april, kl. 14.00-15.00, på master i it. 

På mødet kan du høre om de fagpakker, der bliver udbudt i efteråret 2023 på linjen i organisation, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til de tre ovennævnte fagpakker er 1. juni – på nær til Ledelse af virksomhedsarkitketur, hvor ansøgningsfristen er 1. maj. 

 

Tilmelding og målgruppe

Du tilmelder dig informationsmødet via dette link. Tilmeldingsfristen er 24. april kl. 13.00. 
Det er gratis at deltage. 

Informationsmødet er både for dig, der ikke har læst på master i it før, og for dig, der er i gang på uddannelsen og gerne vil vide lidt mere om de kommende fagpakker, før du tilmelder dig. 

 

Informationssikkerhed og brobygning

Fagpakkerne Business Continuity Management og Ledelse af virksomhedsarkitektur udbydes under specialiseringen i informationssikkerhed. Vælger du at læse en af disse fagpakker, kan du således vælge at lade faget indgå som en del af en samlet specialisering inden for informationssikkerhed. 

Business Continuity Management er desuden en brobygningsfagpakke, hvilket betyder, at datamatikere kan bruge dette fag som et element i at opnå adgang til master i it. Læs mere om brobygning.

 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i organisation. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked