Informationsmøde på master i it 

19. september holder vi online informationsmøde med fokus på de fagpakker, der udbydes i foråret 2024 på linjen i organisation. Læs mere om mødet og tilmeld dig her. 

PF 5657 Copy

Informationsmøde på linjen i organisation

Dette møde er afholdt. 

Ønsker du viden og metoder til at styrke dit arbejde med it-strategi, så I kan øge værdiskabelsen og dermed sikre en effektiv udnyttelse af jeres it-ressourcer? 

Eller vil du gerne tilegne dig værdifuld viden om it-sikkerhed på et organisatorisk niveau, så du forstår, hvordan de vigtigste typer af cyberangreb kan detekteres og forebygges? 

Eller måske ønsker du at blive rustet til at lede CoDesign-processer eller blive i stand til at undersøge og handle på et datainformeret grundlag? 

Hvis du kan nikke ja til et af de ovennævnte kompetence-områder, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde tirsdag 19. september, kl. 09.00-10.00, på master i it. 

På mødet kan du høre om de fagpakker, der bliver udbudt i foråret 2024 på linjen i organisation, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål til undervejs. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til de ovennævnte fagpakker er 1. december – på nær til It-strategi og organisation, hvor ansøgningsfristen er 1. november. 


Informationssikkerhed

Fagpakken Teknisk it-sikkerhed for generalister udbydes under specialiseringen i informationssikkerhed. Læser du på denne fagpakke, kan du således vælge at lade faget indgå som en del af en samlet specialisering inden for informationssikkerhed. 

 

Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i organisation. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked