Interaktions[-]design og multimedier

Fagpakkerne på linjen interaktionsdesign og multimedier ruster dig til aktuelle og fremtidige opgaver med at vurdere, udvikle og implementere interaktive, digitale medier og interaktive produkter med fokus på brugernes oplevelse. Denne side giver et samlet overblik over linjens aktuelle og fremtidige fagpakker. 

20160201MBR1064

Fagpakker på interaktionsdesign og multimedier

Master i it, linjen i interaktionsdesign og multimedier har fokus på principper, teorier, metoder og teknikker bag forholdet mellem brugere og it-systemer. Fagene beskæftiger sig med design, udvikling, vurdering og implementering af interaktive, digitale medier og produkter. 

Du kan vælge fag efter interesse og behov eller gennemføre en hel masteruddannelse og opnå titlen Master i it, interaktionsdesign og multimedier. 

Frist for ansøgning er (med forbehold for ændringer):

  • 1. juni til fagpakker, der starter i august/september,
  • 1. december til fagpakker, der starter i januar/februar.

I nedenstående kan du se de aktuelle fagpakker, du kan søge optagelse på samt det samlede udbud af fagpakker på linjen.

OBS: Linjen i interaktionsdesign og multimedier lukker 

På grund af for lav interesse for vores fagpakker på linjen i interaktionsdesign og multimedier, stopper udbuddet på denne linje med udgangen af 2022.

It-vest og universiteterne garanterer dog, at alle fagpakker, der pt. er i udbud på denne linje, gennemføres – eventuelt i en reduceret form, hvis der er få tilmeldte. Det betyder mao., at du  stadig kan nå at tage en hel master i it på linjen i interaktionsdesign og multimedier, hvis du ønsker det. 

Som følge af nedlukningen af linjen bliver 1. december 2022 sidste gang, du kan ansøge om at skrive masteprojekt på interaktionsdesign og multimedier.

Aktuel fagpakke i efteråret 2022

I efteråret 2022 udbyder master i it en fagpakke på linjen i interaktionsdesign og multimedier. Læs mere om fagpakken i nedenstående. Fagpakken tager fortsat imod ansøgninger. 

I

Interaktions[-]design og multimedier

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked