Informationsmøde på master i it 

2. oktober holder vi online informationsmøde med fokus på de fagpakker, der udbydes i foråret 2025 på linjen i organisation. Læs mere om mødet og tilmeld dig her. 

PF 5657 Copy

Informationsmøde på linjen i organisation

Ønsker du teorier og metoder til at forstå og beskrive it-sikkerhedsadfærd, så du kan bidrage til at øge bevidstheden om informationssikkerheden på din arbejdsplads? 

Eller vil du gerne tilegne dig værdifuld viden om, hvordan I bedre udnytter forretningspotentialet i data, så det giver værdi for jeres organisation? 

Eller måske ønsker du at styrke din viden om it-projektledelse, og herunder blive bedre til at organisere, lede og gennemføre it-udviklings- og implementeringsprojekter?  

Hvis du kan nikke ja til et af de ovennævnte kompetence-områder, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde onsdag 2. oktober, kl. 09.00-10.00, på master i it. 

På mødet kan du høre om de fagpakker, der bliver udbudt i foråret 2025 på linjen i organisation, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål til undervejs. 

Programmet for mødet: 

Ansøgningsfristen til Datadrevet ledelse er 1. november 2024 – til Adfærd og Awareness og It-projektledelse er fristen 1. december 2024. 

 

Tilmelding 

Tilmeld dig informationsmødet her. Det er gratis at deltage. Del gerne information om dette møde med dine kolleger. Alle med interesse i mødets indhold er velkomne til at deltage. Til orientering vil mødet blive optaget. 


Informationssikkerhed og brobygning

Fagpakken Adfærd og awareness udbydes under specialiseringen i informationssikkerhed. Læser du på denne fagpakke, kan du således vælge at lade faget indgå som en del af en samlet specialisering inden for informationssikkerhed.  

 

Specialisering i data analytics 

Fagpakken Datadrevet ledelse udbydes under den nye specialisering i data analytics. Læser du på denne fagpakke, kan du således vælge at lade faget indgå som en del af en samlet specialisering inden for dette område. 


Om master i it

Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver. 

Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet. 

Se den samlede liste over fagpakker på linjen i organisation. 

Vejledning?

Har du spørgsmål til fx. optagelse eller valg af fagpakker, er du velkommen til at kontakte It-vests udviklingschef Bettina Lundgaard Hansen. 

Se kontaktoplysninger
Luk denne besked