Online informationsmøde 4. april
Dette møde er afviklet.
Ønsker du viden og redskaber til at optimere jeres informationssikkerhed med afsæt i netop jeres trusselsbillede?
Eller måske vil du gerne blive i stand til at oversætte en digital strategi til handling eller opnå solide redskaber til at håndtere forandringer i it-projekter med særligt fokus på den menneskelige faktor.
Eller måske ønsker du at lære, hvad der skal til for at skabe forretningsudvikling og innovation gennem it-investeringer, eller hvordan du kan kombinere kunstig intelligens med kvalitative metoder, så du kan udnytte de muligheder, som generativ AI og maskinlæring giver for at analysere og aktivere de store mængder tekst, billeder og lyd, som mange organisationer ligger inde med?
Hvis du kan nikke ja til et af de ovennævnte kompetence-områder, så start med at tilmelde dig dette online informationsmøde torsdag 4. april, kl. 09.00-10.15, på master i it.
På mødet kan du høre om de fem fagpakker, der bliver udbudt i efteråret 2024 på linjen i organisation, og herunder møde fagenes primære undervisere, som du også vil få mulighed for at stille spørgsmål til undervejs.
Program for mødet:
- Kort præsentation af master i it ved udviklingschef v. It-vest Bettina Lundgaard Hansen.
- Præsentation af fagpakken Kunstig intelligens og kvalitative metoder ved Anders Koed Madsen, lektor ved Aalborg Universitet.
- Præsentation af fagpakken Cybersikkerhed, privacy og regulering ved Ayo Næsborg-Andersen, lektor på Syddansk Universitet.
- Præsentation af fagpakken It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder ved Jan Stentoft, professor ved Syddansk Universitet.
- Præsentation af fagpakken It-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor ved Rikke Kristine Nielsen og Thomas Duus Henriksen, begge lektorer ved Aalborg Universitet
- Præsentation af fagpakken Digital innovation og digital transformation ved Andrea Carugati, professor ved Aarhus Universitet.
Ansøgningsfristen til de ovennævnte fagpakker er 1. juni – på nær til Digital innovation og digital transformation, hvor ansøgningsfristen er 1. maj.
Informationssikkerhed
Fagpakken Cybersikkerhed, privacy og regulering udbydes under specialiseringen i informationssikkerhed. Læser du på denne fagpakke, kan du således vælge at lade faget indgå som en del af en samlet specialisering inden for informationssikkerhed.
Brobygning for datamatikere
Uddannelsen som datamatiker giver ikke umiddelbart adgang til at studere på master i it. Hvis du er datamatiker og ønsker at blive optaget på masteruddannelsen i it, linjen i organisation, skal du derfor indgå en individuel aftale om brobygning, der passer til din erfaring, dine kompetencer og dine mål med uddannelsen. Aftalen (i alt 30 ECTS) kan omfatte to fagpakker fra master i it.
Den aktuelle fagpakke Kunstig intelligens og kvalitative metoder er en obligatorisk
brobygningsfagpakke til linjen i organisation.
Om master i it
Masteruddannelsen i it henvender sig til medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der beskæftiger sig med it. Uddannelsen er erhvervsrettet og udbyder en bred vifte af fag. Vores mål er, at du skal få viden og kompetencer til at gøre det, du gør, bedre, og til at kaste dig over nye it-relaterede opgaver.
Masteruddannelsen i it udbydes af Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet via It-vest-samarbejdet.
Se den samlede liste over fagpakker på linjen i organisation.