Datadrevet udvikling af it-understøttet arbejde

Et fag på deltid om datadrevet udvikling, der udbydes på masteruddannelsen i it. 

Unsplash
Læs mere og ansøg

Periode

Februar 2024 – juni 2024

Ansøgningsfrist

1. december 2023

Pris

24.000 kr.

Undervisningsdatoer:

08.-09.02.24, 07.-08.03.24, 02.-03.05.24

Udbyder

Aalborg Universitet

ECTS-point

15

Bliv dygtigere til at arbejde datadrevet 

Anvender I data, der allerede eksisterer I jeres organisation? Er I opmærksomme på, at data er meget mere end tal i et regneark? At der ligger data gemt i “ukurante” materialer som billeder, fritekst, lyd og video?

Mere kvalitativt materiale og analyser kan nu dataficeres og behandles maskinelt gennem algoritmer og kan åbne for andre indsigter ind i data. Men denne indsigt kan også øge kompleksiteten og skubbe til forandringer på mange niveauer. Det kalder derfor på en opmærksomhed omkring etiske og juridiske konsekvenser, samt viden om metode og forandringsledelse, som inddrager de humane perspektiver i forhold til at opnå værdien af en datainformeret tilgang. 

Denne fagpakke handler om datadrevet udvikling, herunder hvordan du kan undersøge, beslutte og handle på et datainformeret grundlag. Fagpakken vil gøre dig i stand til at gennemføre et mindre, datainformeret udviklingsprojekt, arbejde med forandrings- og designtilgange og finde svar på udfordringer eller potentialer, som din organisation står i, og som relaterer sig til, hvordan forskellige teknologier understøtter, eller ikke understøtter, jeres arbejde.

Målgruppe

Fagpakken henvender sig til dig, der er ny inden for dette område eller ønsker bredere og dybere indsigt i data og it-understøttet arbejde. Du kan være leder, konsulent eller projektleder i en it-afdeling eller på anden vis arbejde med en digital transformation hen imod en mere datainformeret tilgang med alt, hvad det indebærer.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Lektor Kristine Bundgaard 
E-mail: kbundgaard@ikl.aau.dk
Tlf: 9940 3292

Praktisk vejledning: 

Kontorfuldmægtig Maj-Britt Skovhus
E-mail:
Tlf.: 9940 3064

 

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked