It og forretnings[-]udvikling i små og mellemstore virksomheder

Rectangle 15
Læs mere og ansøg

Periode

1. september 2020 – 31. januar 2021

Ansøgningsfrist

1. august 2020

Pris

21.000 kr.

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

Mange små og mellemstore virksomheder har et stort, uudnyttet potentiale for at anvende it-systemer til at optimere deres forretningsprocesser og på den måde enten effektivisere eller øge aktiviteten. Med udgangspunkt i en grundig analyse af processer, behov og systemkrav og efterfølgende vel tilrettelagt og gennemført implementering kan en relativt lille it-investering give store gevinster og være med til at skabe forretningsudvikling og innovation i virksomheden.

På denne fagpakke opnår du en teoretisk og anvendelsesorienteret viden om, hvordan du kan skabe forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder ved brug af it-systemer.

Målgruppe

Personer, der arbejder med it og forretningsudvikling eller ændringsprocesser for eller i små og mellemstore virksomheder. Fagpakken er målrettet både leverandører og personer, der arbejder internt med udfordringerne.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Proces- og systemanalyse i små og mellemstore virksomheder
  • Ledelse af systemimplementering i små og mellemstore virksomheder
  • Systemimplementering i små og mellemstore virksomheder i praksis

Vejledning

Faglig vejledning:

Professor Jan Stentoft
E-mail: stentoft(at)sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1370
Mobil: 2088 7191

Praktisk vejledning:

Sekretariatsleder Kirsten Høg
E-mail: kih(at)sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1406

Sverre Lenbroch, digitaliseringschef ved ITD Digital & ITD logtech Hub og tidligere studerende på It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

"Min oplevelse af fagpakken er virkelig positiv, det var sjældent særlig teoretisk højtideligt. Derimod var underviserne gode til at trække det teoretiske stof ned på et operationelt plan og spørge: Hvordan får vi så det her til at virke i praksis?

Fagpakken har bl.a. givet mig nogle brugbare værktøjer og modeller for håndtering af data og præsenteret mig for forskellige mind-set omkring, hvordan man kan gribe it-forandringer an, både internt og eksternt, i en organisatorisk kontekst.”

Sverre Lenbroch, digitaliseringschef ved ITD Digital & ITD logtech Hub og tidligere studerende på It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. 

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked