It og forretnings[-]udvikling i små og mellemstore virksomheder

PF 5657 Copy
Læs mere og ansøg

Periode

1. september 2022 – 31. januar 2023

Ansøgningsfrist

15. august 2022

Undervisningsdatoer

Se Syddansk Universitets hjemmeside

Pris

21.000 kr. ( Prisen stiger til 24.000 kr. fra januar 2023).

Udbyder

Syddansk Universitet i Kolding

ECTS-point

15

Mange små og mellemstore virksomheder har et stort, uudnyttet potentiale for at anvende it-systemer til at optimere deres forretningsprocesser og på den måde enten effektivisere eller øge aktiviteten. Med udgangspunkt i en grundig analyse af processer, behov og systemkrav og efterfølgende vel tilrettelagt og gennemført implementering kan en relativt lille it-investering give store gevinster og være med til at skabe forretningsudvikling og innovation i virksomheden.

På denne fagpakke opnår du en teoretisk og anvendelsesorienteret viden om, hvordan du kan skabe forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder ved brug af it-systemer.

Målgruppe

Personer, der arbejder med it og forretningsudvikling eller ændringsprocesser for eller i små og mellemstore virksomheder. Fagpakken er målrettet både leverandører og personer, der arbejder internt med udfordringerne.

Enkeltfag

Fagpakken består af 3 enkeltfag på hver 5 ECTS-point. Enkeltfagene er:

  • Proces- og systemanalyse i små og mellemstore virksomheder
  • Ledelse af systemimplementering i små og mellemstore virksomheder
  • Systemimplementering i små og mellemstore virksomheder i praksis

Download flyer 

Har du brug for at give din arbejdsgiver en flyer for denne fagpakke? Så download flyeren for It og  forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. 

Lars Houbak Rund

"Fagpakken It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder gav mig forskningsbaseret viden om de særlige muligheder og udfordringer, der er for SMV-segmentet i forhold til forretningsudvikling og digitalisering.

Og netop den viden skabte konkrete forandringer i Klimaenergi A/S, som jeg samarbejdede med i forbindelse med opgaveløsning på fagpakken. Konkret var min opgave medvirkende til, at Klimaenergi A/S fik forbedret deres arbejdsprocesser og digitale fundament, vigtige elementer, som samtidigt også har understøttet deres kraftige vækst."

Lars Houbak, afdelingsleder ved DGI IT konsulentafdeling og tidligere studerende på fagpakken It og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

Vejledning

Faglig vejledning: 

Professor Jan Stentoft
E-mail: stentoft@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1370

Praktisk vejledning: 

Sekretariatsleder Kirsten Høg
E-mail: kih@sam.sdu.dk
Tlf.: 6550 1406

 

Lignende fagpakker

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for master i it og bliv informeret, når vi holder faglige arrangementer, udbyder nye fag osv.

Tilmeld
Luk denne besked